رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم هشدار سپاه در پاسخ به حمله به نفتکش‌های ایران؛ خدمه نفتکش‌ها در اسکله‌های کویت و بحرین شناور خود را سریعا ترک کنند  حمله به دومین شناور در اطراف جزیره خارگ شنیده شدن صدای چند انفجار در جزیره خارگ و حوالی ساحل جاسک سخنگوی قرارگاه خاتم: آمریکا تهدید کرده که سه نفتکش ایرانی را هدف قرار خواهد داد؛ در صورت تعرض به کشتی‌های ایرانی، پایگاه‌های آمریکا را در منطقه به شدت هدف قرار خواهیم داد سپاه پاسداران از انهدام پهپاد پیشرفته MQ ۱ خبر داد شکار جدید سپاه زهپاد Dive‑LD؛ زیردریایی خودکار ۶۰۰۰ متری آمریکا در تنگه هرمز به دام افتاد موشک بالستیک قاسم بصیر را بشناسید عبدالرئوف اسحاقی کیست؟ / اولین تصاویر عبدالرئوف اسحاقی ترور فرمانده بسیج در سیستان و بلوچستان + جزئیات شهادت و حمله جزییات خنثی‌سازی مهمات در بوشهر سخنگوی قرارگاه خاتم: اگر محاصره دریایی و مزاحمت برای کشتی‌های ایرانی ادامه یابد شناور‌های نظامی آمریکا را شدیدتر از قبل می‌زنیم جدیدترین خبر درباره ساعت کاری ادارات  انهدام یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان + جزئیات مشخصات دقیق بمب استفاده شده در حمله آمریکا به عروسی سیریک

سپاه به وعده‌اش عمل کرد:‌ حمله موشکی به شرکت آمازون در بحرین

سپاه به وعده‌اش عمل کرد:‌ حمله موشکی به شرکت آمازون در بحرین  هفت پایگاهِ هوایی نیروهای هوایی تروریست آمریکا و رژیم صهیونیستی در ادامه موج 90 هدف قرارگرفتند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۶ - ۱۳ فروردين ۱۴۰۵ - 2026 April 02
کد خبر: ۳۰۴۹۵۹

به گزارش راهبردمعاصر، روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه ای به شرح زیر تصریح کرد:

فَمَنِ اعْتَدَىٰ عَلَیْکُمْ فَاعْتَدُوا عَلَیْهِ بِمِثْلِ مَا اعْتَدَىٰ عَلَیْکُمْ

‌دشمن آمریکایی - صهیونی که در جبهه جنگ شکس خورده است، نه ناوهای جنگی‌اش جرئت دارند از هزار کیلومتری تنگه هرمز نزدیک تر بیایند و نه شهامت آنرا دارند که وعده های مکرر حمله زمینی را عملی کنند.

‌برای فرار از مخمصه شکست رذیلانه به ترور روی آورده و با حمله به خانه مسئولان و حتی افراد عادی خانواده ها را هدف قرار می‌دهند.

‌دیروز هشدار دادیم که در صورت تکرار ترورها شرکت های جاسوسی فناوری اطلاعات، و هوش مصنوعی آمریکایی که عامل اصلی ردیابی و هدایت عملیات ترور هستند هدف قرار خواهند گرفت؛ اما ظاهرا گوش های حکام متوهم کاخ سفید سنگین است و این هشدار را نشنیده‌اند، ماهم به وعده صادق خود عمل کردیم و در مقابل ترورهای روز گذشته در ادامه موج 90 عملیات وعده صادق 4 با رمز مبارک " یامن هو شدیدالعقاب" و تقدیم به عوامل شهرداری و امدادی که جهادی در صحنه حاضرند علاوه بر عملیات تنبیهی علیه هفت پایگاهِ هوایی نیروهای هوایی تروریست آمریکا و رژیم صهیونیستی که شبی کابوس وار برای تروریست‌های آمریکایی نامیده شد، در اولین اقدام علیه شرکت های فناوری جاسوسی و تروریست مرکز رایانه ابر شرکت آمازون در بحرین مورد حمله قرار گرفت و تخریب شد. و طبق بیانیه خود این شرکت، در حال خروج از منطقه هستند.

‌این پاسخ اولین اخطار عملی به دشمن است که هشدارها را نادیده گرفته و در صورت ادامه ترورها شرکت های بعدی که قبلا اعلام کرده ایم را خیلی شدیدتر مورد تنبیه قرار خواهیم داد و مسئولیت نابودی کامل این شرکت ها در منطقه با شخص رئیس جمهور آمریکاست.

‌به فضل الهی این موج ادامه دارد تا عیدی خوب برای صهیونیستهای تروریست و سفاک رقم بزند و نوازشی خوب به بازار سهام و نفت بدهد

‌و ماالنصر الا من عندالله العزیز الحکیم/تسنیم

کلمات کلیدی: سپاه
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار