تخفیف ۲۰ درصدی قبوض آب برای مشترکان کم‌مصرف اعلام جزییات افزایش رقم کالابرگ حقوق بازنشستگان پرداخت شد پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / حرکت نزولی دلار به سوی حمایت ۱۵۵ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / افت بازار طلا در امتداد خوش‌بینی سیاسی آخرین فرصت برای استفاده از طرح رایگان ارتقای ایمنی خودرو‌های خانواده ۲۰۶، ۲۰۷ و رانا آخرین قیمت جدید سکه و طلا امروز یکشنبه ۱۴۰۵/۰۳/۳۱ قیمت جدید محصولات سایپا شرایط واریز وجه ایران خودرو سیزدهمین دوره فروش جزئیات آزادسازی پول‌های بلوکه شده اعلام شد جزئیات افزایش مبلغ کالابرگ و یارانه اعلام شد/ دریافتی چه کسانی تغییر می‌کند؟ دستورالعمل جدید بانک مرکزی برای فروش ارز اربعین؛ دریافت ارز زیارتی نافی ارز مسافرتی نیست /سیاست دلارزدایی ادامه دارد دهک یارانه شما تغییر کرده؟ راهنمای کامل ثبت اعتراض به دهک بندی و استعلام وضعیت خانوار حقوق بازنشستگان کشوری واریز شد؛ اعلام زمان واریز حقوق بازنشستگان جامانده بروزترین و جدیدترین قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ + جدول تعداد ثبت نام کنندگان قرعه کشی ایران خودرو مشخص شد

آسیب دشمن به ۳۵۰۰ واحد مسکونی در البرز / ۱۰۰ واحد به‌طور کامل تخریب شده

آسیب دشمن به ۳۵۰۰ واحد مسکونی در البرز / ۱۰۰ واحد به‌طور کامل تخریب شده معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز با اعلام آسیب‌دیدگی حدود سه هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی در حملات گفت: ۱۰۰ واحد به‌طور کامل تخریب شده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۳ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۵ - 2026 April 04
کد خبر: ۳۰۵۰۶۵

به گزارش راهبرد معاصر، علی صفری روز شنبه ۱۵ فروردین در جمع خبرنگاران با اشاره به خسارات وارد شده به واحد‌های مسکونی در پی حملات اخیر، گفت: به مردم عزیز و هم‌استانی‌های گرامی اعلام می‌کنم که هیچ نگران آسیب‌های وارد شده به منازل مسکونی خود نباشند. در حوزه اسکان، ودیعه مسکن از طریق یک سامانه در نظر گرفته شده که متقاضیان می‌توانند ثبت‌نام کنند.

صفری با اشاره به آمار تخریب افزود: در حال حاضر نزدیک به ۱۰۰ واحد مسکونی آسیب ۱۰۰ درصدی دیده است. همه این واحد‌ها به‌طور کامل بازسازی خواهند شد. همچنین واحد‌هایی که نیاز به تعمیرات جزئی دارند نیز به‌طور کامل مرمت می‌شوند.

وی تأکید کرد: این اطمینان را به مردم می‌دهیم که ان‌شاءالله هیچ نگرانی نداشته باشند و به زودی به منازل خود بازگردند و در آرامش کامل زندگی کنند.

معاون عمرانی استانداری البرز با اشاره به تأثیر حملات بر پروژه‌های عمرانی گفت: کلیه پروژه‌های عمرانی استان به دستور استاندار محترم، با قدرت و قوت ادامه دارد. اگرچه در روز‌های اول برخی اختلالات ایجاد شد، اما خوشبختانه با تلاش مدیران جهادی استان، کار توسعه در البرز با قدرت بیشتری در جریان است.

صفری با محکومیت حملات به زیرساخت‌های غیرنظامی گفت: دشمن به دنبال نابودی زیرساخت‌ها و جلوگیری از توسعه کشور ماست. در روز‌های اخیر شاهد بودیم که زیرساخت‌های برق، انبار‌های صنعتی و حتی مناطق مسکونی و مدارس را هدف قرار داده است. این در حالی است که با ادعای دروغین دفاع از دموکراسی و مردم ایران اقدام به این جنایات می‌کند.

وی در پایان با ارائه آمار کلی گفت: حدود سه هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی در استان آسیب دیده که خوشبختانه با تلاش شبانه‌روزی همکاران در فرمانداری‌ها، بنیاد مسکن و گروه‌های جهادی، ارزیابی‌ها انجام شده و بخش اعظمی از تعمیرات جزئی مانند نصب شیشه و پروفیل انجام شده است. امیدواریم بتوانیم مشکلات ناشی از این جنگ در حوزه مسکونی را به‌سرعت برطرف کنیم./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار