قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد عراقچی: اتحادیه اروپا فاقد جایگاه اخلاقی موعظه حقوق بشری دیگران است

سخنگوی قرارگاه خاتم‌: آمریکا به منظور جلوگیری از بی‌آبرویی ترامپ، مجبور به بمباران شدید هواگرد‌های ساقط شده، تجهیزات، فرماندهان و سربازان خود شد

سخنگوی قرارگاه خاتم‌: آمریکا به منظور جلوگیری از بی‌آبرویی ترامپ، مجبور به بمباران شدید هواگرد‌های ساقط شده، تجهیزات، فرماندهان و سربازان خود شد سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا گفت: هواگرد‌های آمریکا با آتش پدافند ایران سرنگون شدند و آمریکایی‌ها نظامیانشان را بمباران کردند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۰ - ۱۶ فروردين ۱۴۰۵ - 2026 April 05
کد خبر: ۳۰۵۱۵۸

به گزارش راهبرد معاصر، سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا آخرین دستاورد‌های نیرو‌های مسلح را در اطلاعیه‌ای تشریح کرد.

متن اطلاعیه به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

«إِنَّا فَتَحْنَا لَکَ فَتْحًا مُبِینًا»

در پی تلاش‌های مذبوحانه ارتش تروریستی آمریکا برای عملیات امداد و نجات خلبان جنگنده ساقط‌شده خود، بامداد شانزدهم فروردین‌ماه ۱۴۰۵، تعدادی از هواگرد‌های دشمن وارد کشور عزیزمان ایران شدند. با یاری و نصرت الهی و با هوشیاری و آمادگی رزمندگان اسلام در نیرو‌های مسلح، و با بهره‌گیری از جنگ الکترونیک، سامانه‌های نوین پدافند هوایی، اجرای طرح دفاع موزاییکی زمینی و ایجاد حصار نظامی و امنیتی، تعدادی از این هواگرد‌ها شامل دو فروند هواپیمای ترابری نظامی C-۱۳۰ و دو فروند بالگرد بلک‌هاوک مورد اصابت قرار گرفته و مجبور به فرود اضطراری در یکی از مناطق جنوب اصفهان شدند.

پس از تکمیل عملیات محاصره دشمن توسط رزمندگان قهرمان ایران اسلامی، دشمن زبون – به منظور جلوگیری از بی‌آبرویی ترامپ (رئیس‌جمهور آمریکا) و هیمنه پوشالی ارتش خود – مجبور به بمباران شدید هواگرد‌های ساقط‌شده، تجهیزات، فرماندهان و سربازان خود شد.

رئیس‌جمهور نادان و گرفتار در باتلاق جنگ و تجاوز (که خود آغازگر آن بود) و ژنرال‌های بی‌هنر و بزدل ارتش تروریستی و شکست‌خورده آمریکا به خوبی دریافتند که هرگونه تجاوز و عملیات زمینی و نفوذ در هر نقطه از ایران سربلند و دشمن‌شکست، با قدرت جنود الهی و مشت پولادین رزمندگان، نیرو‌های مسلح، بسیج قهرمان و ملت شجاع و دلاور مرز و بوم، با شکستی قاطع و مفتضحانه رو‌به‌رو خواهد شد. بی‌آبرویی رئیس‌جمهور گرفتار و ارتش شکست‌خورده آمریکا با لفاظی جنگ رسانه‌ای و عملیات روانی قابل ترمیم نخواهد بود.

شکی نیست که همه این پیروزی‌ها و دستاورد‌های ایران پرافتخار در سایه عنایت خاصه و الطاف ویژه خداوند متعال بوده است و یقین داریم که وعده الهی در پیروزی نهایی جبهه حق بر باطل محقق خواهد شد. «وَمَا النَّصْرُ إِلَّا مِنْ عِنْدِ اللَّهِ الْعَزِیزِ الْحَکِیمِ»

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار