دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

اعترافات محرمانه در کنگره: تاسیسات اصفهان در عمق زمین، بمب‌های ما را بی‌اثر کرد

 یک رسانه عبری فاش کرد، رئیس ستاد ارتش آمریکا در یک نشست محرمانه در کنگره اعلام کرده امکان دسترسی به اکثر اورانیوم غنی شده ایران را در حملات خود نداشتیم.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۶ - ۰۷ تير ۱۴۰۴ - 2025 June 28
کد خبر: ۲۸۲۰۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه یدیعوت آحارانوت در گزارشی در این رابطه به نقل از شماری از اعضای مجلس سنای آمریکا فاش کرد، رئیس ستاد ارتش آمریکا در نشستی محرمانه با آنها نوشت حدود 60 درصد از اورانیوم غنی شده ایران در تاسیسات اصفهان و در عمق زمین نگهداری می‌شد اما با بمب‌های سنگر شکن مورد حمله قرار نگرفته است.

به نوشته این رسانه عبری زبان، دان کاین رئیس ستاد ارتش اسرائیل در نشستی پشت درهایی بسته در مجلس سنای آمریکا که روز پنج شنبه گذشته برگزار شد اعتراف کرد ارتش اسرائیل از بمب‌های سنگر شکن برای حمله به تاسیسات اصفهان استفاده نکرد چون تاسیسات موجود در آن در عمق بسیار زیاد زمین قرار داشته و به این نتیجه رسیدیم که بمب‌های ما هم در مقابل آن کارایی ندارند.
به زعم فرمانده ارتش آمریکا، تاسیسات اصفهان با موشک‌های تام هاک مورد حمله قرار گرفته و بمب افکن‌های بی 2 آمریکا بیش از 12 بمب سنگر شکن خود را علیه تاسیسات هسته‌ای فردو و نطنز به کار گرفتند.

سه سناتور آمریکایی که در این جلسه استماع حضور داشتند به چند رسانه گفتند، رئیس ستاد ارتش آمریکا تاکید کرد، حملات به تاسیسات هسته‌ای ایران زیان وارد کرده است اما ایران دانش فنی لازم را برای بازسازی برنامه هسته‌ای خود دارد و همچنان اورانیوم غنی شده و دستگاه‌های سانتریفیوژ هم در اختیار دارد، ایران ظرفیت راه اندازی این برنامه را با سرعت بسیار زیاد دارد ما (آنگونه که گفته می‌شود) چند سال برنامه هسته‌ای ایران را به عقب نیانداختیم بلکه حداکثر این کار برای چند ماه صورت گرفته است.

آحارانوت افزود: توضیحات رئیس ستاد ارتش آمریکا در حالی صورت می‌گیرد که اسرائیل ادعا می‌کند برنامه هسته‌ای ایران به شدت آسیب دیده و ضربات به حدی است که برنامه‌های ایران را برای چند سال به تعویق خواهد انداخت./تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار