سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

بانک های روسیه؛ هدف بزرگترین حمله‌های سایبری

با آغاز سال جدید میلادی بانکهای روسیه هدف حمله سایبری گسترده‌ای قرار گرفتند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۹ - ۰۱ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 January 21
کد خبر: ۳۰۵۲
به گزارش گروه راهبرد معاصر؛ بانکها، موسسات مالی و اعتباری روسیه از ابتدای سال جاری میلادی هدف حملات گسترده سایبری قرار گرفتند.
 
آنگونه که وب‌سایت «ایی هکینگ نیوز» گزارش داده شرکت بین‌المللی «Group-IB» نخستین حمله سایبری گسترده در سال جاری را در روسیه ثبت کرده است. گروه هکری «سایلِنس» از ابتدای سال جدید تاکنون نزدیک به ۸۰ هزار رایانامه (ایمیل) آلوده را به کارمندان بانکها، موسسات مالی و اعتباری و سیستم‌های پرداختی روسیه ارسال کرده‌اند.
 
به گفته «روستام میرکاسیموف»، از کارشناسان اطلاعات سایبری Group-IB در حال حاضر گروه هکری سایلِنس یکی از خطرناک‌ترین گروه‌های روسی‌زبان است و در واقع قدرت آن با گروه‌های هکری «کُبالت» و «مانی تیکِر» برابری می‌کند.
 
نوامبر سال گذشته (۲۰۱۸) نیز گروه هکری سایلِنس از طریق آدرس جعلی بانک مرکزی روسیه، حمله سایبری گسترده‌ای را علیه بانک‌های روسیه انجام داد.
 
بنا به این گزارش، در روسیه هر هشت ثانیه یک بار یک حمله سایبری به سِروِرهای شرکت‌ها و بانک‌های این کشور انجام می‌شود و میانگین خسارت هر حمله سایبری ۳۰ میلیون روبل (واحد پول روسیه) است. بیشتر این حمله‌ها و هک‌ها شب هنگام رخ می‌دهد، زیرا در این موقع از شبانه‌روز سیستم‌های امنیتی بیشتر آسیب‌پذیرتر هستند.
 
منیع:باشگاه خبرنگاران جوان
ارسال نظر