برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان طرح مجلس برای ساماندهی و شفافیت عملکرد شرکت‌های دولتی رهگیری پهپاد کرّار توسط جنگنده رهگیر میگ ۲۹ سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود پیام تسلیت رهبری درپی درگذشت حاج سیدمرتضی مستجابی پزشکیان: قرار نیست زیر چتر نامرد‌ها برویم/ از عزت‌مان با تهدید دیگران کوتاه نمی‌آییم معاون اجرایی رئیس‌جمهور: افزایش قیمت‌ها به دلیل عدم ثبات روانی است عارف: توسعه روابط با آفریقا سیاست ماست استاندار تهران: حضور اتباع خارجی و مهاجرت معکوس از تهران، چالش‌هایی مانند آلودگی هوا و بحران آب را ایجاد کرده فرمانده کل سپاه: هرگز در مقابل دشمن نترسیده‌ایم و محکم در مقابل آنان ایستاده‌ایم

واعظی: دولت در اطلاع‌رسانی تصمیم بنزینی مقصر است

رئیس دفتر رئیس‌جمهور گفت: مسئولیت اطلاع‌رسانی در موضوع بنزین را به گردن صداوسیما نمی‌اندازیم.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۶ - ۲۰ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 11
کد خبر: ۳۰۵۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمود واعظی رئیس دفتر رئیس‌جمهور در پاسخ به این سؤال که آیا دولت خود را در قضیه اطلاع‌رسانی سهمیه‌بندی بنزین مقصر می‌داند یا خیر، گفت: بله، مسئولیت همه اینها با دولت است؛ وقتی آقای دکتر رحمانی‌فضلی فرمانده این مسائل می‌شوند و جلسات متعددی را برگزار می‌کنند، موضوع مشخص است. ایشان کمیته تعیین کرده‌اند از جمله کمیته اطلاع‌رسانی.

 

وی افزود: صداوسیما نیز در کمیته اطلاع‌رسانی حضور داشت، اما با این حال، ما مسئولیت خود را گردن صداوسیما نمی‌اندازیم، ولی وقتی کمیته‌ای تشکیل می‌شود، کمیته‌ها متناسب با موضوع کار می‌کنند. به نظر می‌رسد این وسط چند موضوع باهم قاطی شده است، ضمن اینکه صداوسیما کار خودش را انجام داده است؛ البته اگر منظور از اطلاع‌رسانی این باشد که ما پنجشنبه ساعت 12 شب اعلام می‌کردیم، قراری بر این مسئله نبوده است.

 

واعظی با طرح پرسش "کسانی که این روزها دم از اقناع مردم می‌زنند، مگر خودشان در کارهایشان مردم را اقناع می‌کنند؟" گفت: به جای اینکه همه‌ ما به اصل موضوع بپردازیم و این را که دیگر واردکننده بنزین نیستیم، مورد توجه قرار دهیم، به حاشیه‌ها می‌پردازیم.

 

رئیس دفتر رئیس‌جمهور با اظهار "بنده شاهد برنامه‌های صداوسیما در قبل بوده‌ام و صدا‌و‌سیما در دولت‌های گذشته و در این دولت، همین مقدار کار کرده بود"، گفت: امیدواریم صداوسیما همان کاری که برای بقیه انجام می‌دهد، برای این دولت هم در موضوع اقناع مردم انجام دهد.

 

به گزارش تسنیم، عبدالرضا رحمانی‌فضلی وزیر کشور در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت درخصوص انتقادها از نحوه اطلاع‌رسانی سهمیه‌بندی بنزین، گفت: این سؤال را از صداوسیما بپرسید، اطلاع‌رسانی وظیفه صداوسیما بوده است.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار