دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟ پزشکیان یک قانون مصوب مجلس را ابلاغ کرد + جزییات 

جزئیات انهدام شبکه مزدوران آمریکایی-صهیونی در همدان، سمنان و گیلان

جزئیات انهدام شبکه مزدوران آمریکایی-صهیونی در همدان، سمنان و گیلان سازمان اطلاعات سپاه در اطلاعیه‌ای از زیر ضربه بردن شبکه مزدوران آمریکایی- صهیونی در استان‌های همدان، سمنان و گیلان و دستگیری ۱۲۳ نفر در این زمینه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۷ - ۲۲ فروردين ۱۴۰۵ - 2026 April 11
کد خبر: ۳۰۵۵۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، سازمان اطلاعات سپاه طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد که ضمن دستگیری ۱۲۳ نفر، شبکه مزدوران آمریکایی- صهیونی در استان‌های همدان، سمنان و گیلان را زیر ضربه قرار داده است.

در این اطلاعیه آمده است:

«با اقدامات سازمان اطلاعات سپاه استان همدان، ۱۸ نفر در قالب چند شبکه وابسته به جریان سلطنت‌طلبی، مرتبطین با رژیم صهیونیستی، عناصر وطن‌فروش و عوامل رسانه‌ای دستگیر شدند. این هسته‌ها ضمن ارسال اطلاعات مراکز حساس به دنبال اقدامات خرابکارانه و ایذایی بودند. از این عناصر مقادیری سلاح گرم و مهمات کشف و ضبط گردید.

با اقدامات سازمان اطلاعات سپاه استان سمنان، ۲ جاسوس وابسته به سرویس اطلاعاتی موساد شناسایی و دستگیر شدند. نامبردگان از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه تا زمان دستگیری مکرراً اقدام به برقراری ارتباط با افسر اطلاعاتی موساد نموده و محتوا‌های جمع‌آوری شده از افراد و اماکن را ارسال می‌نمودند.

با اقدامات سازمان اطلاعات سپاه استان گیلان، چندین شبکه از مزدوران آمریکایی_صهیونی در مجموع ۱۰۲ نفر زیر ضربه قرار گرفتند. این عناصر به دنبال ایجاد ناامنی و اقدامات خرابکارانه در سطح شهر‌ها بودند که پیش از هرگونه اقدام دستگیر شدند. از مهمترین آن می‌توان به ۴ جاسوس وابسته به سرویس جاسوسی موساد اشاره نمود که ضمن ارسال اطلاعات طبقه‌بندی شده و موقعیت مناطق حساس، در فضای مجازی اقدام به آموزش اقدامات خشونت‌آمیز می‌نمودند.

همچنین تعداد ۱۰۰ نفر از افراد محرک و تازه جذب شده به گروه‌های ضدانقلاب با اقدامات ارشادی برخورد گردید.

ضمناً از عموم مردم درخواست می‌شود هرگونه اخبار و گزارش‌های مرتبط با تحرکات و اقدامات مشکوک را بلافاصله به شماره ۱۱۴ اطلاع دهند.»/ ایسنا 

کلمات کلیدی: سپاه مزدوران
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار