انهدام یک فروند پهپاد MQ ۱ در تنگه هرمز توسط هوافضا سپاه تغییر ساعت کاری ادارات سرخس در روز سه شنبه اصابت چهار موشک در اطراف کنارک/ صدای انفجار باعث لرزش شدید درب و پنجره‌ها شد و با غرش همراه بود فوری/ برگزاری اولین جلسه علنی مجلس پس از ۵ ماه/ تصویب طرح برگزاری جلسات مجلس به صورت آنلاین شنیده شدن صدای انفجار در جزیره لارک و تنگه هرمز دورکاری و تغییر ساعت کاری ادارات خوزستان برای سه‌شنبه و چهارشنبه انهدام دو فروند پهپاد لوکاس در بندرعباس و لار جلسات مجلس مجازی می‌شود؟ شهادت ۳ رزمنده در حمله هوایی به آبادان + اسامی شهدا پزشکیان: تمام ظرفیت‌های کشور برای تامین دارو و تجهیزات پزشکی بسیج شود/ دارو‌های حیاتی اولویت قطعی دولت است تعطیلی ادارات هرمزگان در سه‌شنبه و چهارشنبه ۲۳ و ۲۴ تیر قطعی شد + جزییات کامل روایت داماد رهبر شهید از دختربچه شهیدش؛ این بچه به آقا نشاط می‌بخشید/ آقا می‌گفتند خدا این بچه را برای من فرستاده است/ امیدوارم در برزخ با هم باشند هشدار جدی قرارگاه خاتم‌الانبیا به آمریکا و کشور‌های منطقه؛ اجازه دخالت در مدیریت تنگه هرمز را نمی‌دهیم / همکاری با آمریکا به منزله جنگ علیه ایران است ۵ نقطه در خوزستان مورد تهاجم پرتابه‌های دشمن آمریکایی قرار گرفت ۴ نقطه در امیدیه و ماهشهر هدف پرتابه‌های دشمن قرار گرفت

جزئیات انهدام شبکه مزدوران آمریکایی-صهیونی در همدان، سمنان و گیلان

جزئیات انهدام شبکه مزدوران آمریکایی-صهیونی در همدان، سمنان و گیلان سازمان اطلاعات سپاه در اطلاعیه‌ای از زیر ضربه بردن شبکه مزدوران آمریکایی- صهیونی در استان‌های همدان، سمنان و گیلان و دستگیری ۱۲۳ نفر در این زمینه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۷ - ۲۲ فروردين ۱۴۰۵ - 2026 April 11
کد خبر: ۳۰۵۵۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، سازمان اطلاعات سپاه طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد که ضمن دستگیری ۱۲۳ نفر، شبکه مزدوران آمریکایی- صهیونی در استان‌های همدان، سمنان و گیلان را زیر ضربه قرار داده است.

در این اطلاعیه آمده است:

«با اقدامات سازمان اطلاعات سپاه استان همدان، ۱۸ نفر در قالب چند شبکه وابسته به جریان سلطنت‌طلبی، مرتبطین با رژیم صهیونیستی، عناصر وطن‌فروش و عوامل رسانه‌ای دستگیر شدند. این هسته‌ها ضمن ارسال اطلاعات مراکز حساس به دنبال اقدامات خرابکارانه و ایذایی بودند. از این عناصر مقادیری سلاح گرم و مهمات کشف و ضبط گردید.

با اقدامات سازمان اطلاعات سپاه استان سمنان، ۲ جاسوس وابسته به سرویس اطلاعاتی موساد شناسایی و دستگیر شدند. نامبردگان از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه تا زمان دستگیری مکرراً اقدام به برقراری ارتباط با افسر اطلاعاتی موساد نموده و محتوا‌های جمع‌آوری شده از افراد و اماکن را ارسال می‌نمودند.

با اقدامات سازمان اطلاعات سپاه استان گیلان، چندین شبکه از مزدوران آمریکایی_صهیونی در مجموع ۱۰۲ نفر زیر ضربه قرار گرفتند. این عناصر به دنبال ایجاد ناامنی و اقدامات خرابکارانه در سطح شهر‌ها بودند که پیش از هرگونه اقدام دستگیر شدند. از مهمترین آن می‌توان به ۴ جاسوس وابسته به سرویس جاسوسی موساد اشاره نمود که ضمن ارسال اطلاعات طبقه‌بندی شده و موقعیت مناطق حساس، در فضای مجازی اقدام به آموزش اقدامات خشونت‌آمیز می‌نمودند.

همچنین تعداد ۱۰۰ نفر از افراد محرک و تازه جذب شده به گروه‌های ضدانقلاب با اقدامات ارشادی برخورد گردید.

ضمناً از عموم مردم درخواست می‌شود هرگونه اخبار و گزارش‌های مرتبط با تحرکات و اقدامات مشکوک را بلافاصله به شماره ۱۱۴ اطلاع دهند.»/ ایسنا 

کلمات کلیدی: سپاه مزدوران
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار