اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد شهادت محیط‌بان پارک ملی گلستان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز انتشار تصویر جاسوس موساد که امروز اعدام شد/ روزبه وادی که بود؟ ماجرای مشکل حقوقی املاک آموزش و پرورش چیست؟ گرمازدگی باعث آسیب به اندام‌های حیاتی می‌شود محرومیت ۵۰ درصد موالید کشور از شیر مادر کشف ۳ ریزپرنده و کلت جنگی از سوداگر مرگ در پیشوا

واکنش رئیس پلیس مواد مخدر به وجود قرص در داخل کیک ها و مواد خوراکی

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا در واکنش به انتشار تصاویری در فضای مجازی در خصوص وجود قرص‌های اکستازی در داخل خوراکی‌ها، گفت: تاکنون موردی از وجود قرص‌های اکستازی در داخل محصولات غذایی تولید داخل نداشته‌ایم.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۸ - ۲۰ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 11
کد خبر: ۳۰۵۶۱

واکنش رئیس پلیس مواد مخدر به وجود قرص در داخل کیک ها و مواد خوراکی

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار محمد مسعود زاهدیان رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا در خصوص انتشار تصاویری در فضای مجازی مبنی بر وجود قرص‌های روانگردان وتوزیع خوراکی‌ها و کیک‌های بسته بندی شده حاوی این مواد، اظهار داشت:  عکس انتشار یافته مربوط به قرص‌های اکستازی است که از سنوات گذشته به طور غیر مجاز در بین مصرف‌کنندگان وجود داشته و قاچاقچیان همواره به دلیل منفعت مالی سعی در اشاعه آن داشته‌اند.

 

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر با تأکید بر این مطلب که پلیس برخورد با عوامل و توزیع کنندگان قرص اکستازی و مواد مخدر و روانگردان‌ها را به صورت جد در دستور کار داشته و دارد، گفت: قرص‌های اکستازی تولید ایران نیست و این توطئه غرب است که مردم را در کنار جنگ نرم آلوده به مواد مخدر سازد.

 

وی در پاسخ به دیگر پرسش فارس درباره تصاویری مبنی بر وجود قرص‌ها در محصولات ایرانی، گفت:  قاچاقچیان به خاطر جلوگیری از کشف، مواد مخدر را در بسته‌های مختلف من جمله موادغذایی جاسازی می‌کنند اما باید توجه داشت که محصولات غذایی تولید داخل مجوز و آرم بهداشت و پروانه بهره‌برداری دارند و مطمئنا کنترل‌های لازم بر آنها اعمال می‌شودو تاکنون موردی در این راستا نداشته‌ایم.

 

سردار زاهدیان به خانواده‌ها توصیه کرد که همواره بر رفتار بچه‌ها و جوانان خود نظارت داشته باشند و اگر در وسایل همراه آنها چنین قرص‌هایی را مشاهده کردند به موقع مداخله کرده و پیشگیری کنند؛ در عین حال موارد را به پلیس ۱۱۰ اطلاع دهند.

 

سردار زاهدیان با تأکید بر این مطلب که قرص‌های اکستازی و روانگردان، تأثیرات جبران ناپذیری بر مغز و سلسله اعصاب مصرف کنندگان دارد، به خانواده‌ها توصیه کرد که نسبت به وضعیت  موجود شناخت کافی داشته باشند.

 

گفتنی است در روزهای اخیر تصاویری مبنی بر وجود قرص‌ها و کپسول های رنگی در بین کیک ها و تغذیه‌های ایرانی در فضای مجازی منتشر شده که  نگرانی خانواده‌ها را در پی داشته است.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار