سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

سی‌ان‌ان: اسرائیل حامیانش در آمریکا را از دست می‌دهد

سی‌ان‌ان: اسرائیل حامیانش در آمریکا را از دست می‌دهد یک نظرسنجی جدید از شبکه سی ان ان نشان داد که حمایت آمریکا از رژیم صهیونیستی حتی بین نسل آتی جمهوری‌خواهان به دلیل جنگ‌های غزه و خاورمیانه در حال از بین رفتن است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۵ - ۲۶ فروردين ۱۴۰۵ - 2026 April 15
کد خبر: ۳۰۵۸۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، نظرسنجی شبکه سی ان ان کاهش حمایت از رژیم صهیونیستی در آمریکا را نشان می‌دهد. کاهش حمایت به شکل چشمگیری در داخل حزب جمهوری که حامی برجسته رژیم صهیونیستی محسوب می‌شود نیز دیده می‌شود.

داده‌های جدید، بحران عمیقی در حمایت از اسرائیل در ایالات متحده را نشان می‌دهد، بحرانی که فراتر از شکاف‌های سیاسی و جمعیتی است. نظرسنجی سی‌ان‌ان که روز چهارشنبه منتشر شد، چشمگیرترین تغییر در میزان همدردی با اسرائیل در مقابل فلسطینی‌ها را ثبت کرد: در سال ۲۰۲۲، مردم آمریکا ۲۸ امتیاز بیشتر نسبت به فلسطینی‌ها به اسرائیل تمایل داشتند، اما این روند اکنون معکوس شده است و پیش‌بینی می‌شود که در سال ۲۰۲۶، ۱۱ امتیاز بیشتر در جهت همدردی با فلسطینی‌ها باشد.

در میان تمام بزرگسالان آمریکایی، میزان خالص همدردی با اسرائیل از ۱۳ امتیاز در سال ۲۰۲۲ به -۲۳ امتیاز امروز کاهش یافته است - کاهشی ۳۶ امتیازی در چهار سال.

در میان جمهوری‌خواهان زیر ۵۰ سال، حمایت از اسرائیل از ۲۸ امتیاز در سال ۲۰۲۲ به -۱۶ امتیاز امروز کاهش یافته است.

روند مشابهی در میان جمهوری‌خواهان میانه‌رو یا لیبرال مشاهده شده است که حمایت از آن از ۲۶ امتیاز به -۹ امتیاز کاهش یافته است.

نمود سیاسی این روند را می‌توان در انتخابات مقدماتی جمهوری‌خواهان در کنتاکی مشاهده کرد، جایی که «توماس ماسی»، نامزد منتقد صریح اسرائیل، با وجود مخالفت دونالد ترامپ و رأی‌دهندگان طرفدار اسرائیل، ۷۱ درصد شانس پیروزی دارد.

بر اساس این نظرسنجی همبستگی در آمریکا به سمت فلسطینی‌ها کشیده شده و جایگاه بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی کاهش یافته است./ ایسنا

کلمات کلیدی: آمریکا اسرائیل
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار