پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است
رئیس سازمان نظام پزشکی؛

نرخ تورم در حوزه سلامت ۲ برابر تورم جاری کشور است

رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، نرخ تورم در حوزه سلامت را حداقل ۱.۵ تا ۲ برابر تورم جاری کشور دانست.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۰ - ۲۱ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 12
کد خبر: ۳۰۶۲۶

نرخ تورم در حوزه سلامت ۲ برابر تورم جاری کشور است

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدرضا ظفرقندی، روز پنج شنبه در کنگره آزمایشگاه و بالین که در محل دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد، انتخاب عنوان کنگره را هوشمندانه و متناسب با نیازهای جامعه خواند و افزود: در زمان های گذشته سلامت مردم را با نبض و بالین بررسی می کردند. امروزه سهم عمده ای از تشخیص به عهده حوزه آزمایشگاهی است. حوزه سلامت و مردم به ارتباط بین بالین و آزمایشگاه نیاز دارند.

 

وی با اشاره به اهمیت شناسایی و برطرف کردن چالش ها در این زمینه، ادامه داد: بالین و آزمایشگاه در مراکز درمانی و بیمارستان ها باید همسو با یکدیگر فعالیت کنند تا از افزایش هزینه ها و به خطر انداختن سلامت مردم جلوگیری شود. با توجه به پیشرفت سریع و چشمگیر علمی در عرصه علوم آزمایشگاهی، اگر هم افزایی در این دو حوزه صورت نگیرد، نیمه عمر اطلاعات ضروری برای تشخیص بیماری ها با مشکل مواجه می شود و بعد از یک تا دوسال، مطالب عنوان شده برای حوزه های مرتبط ناآشنا خواهد بود.

 

رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، ضمن تاکید بر اهمیت پیشبرد مباحث علمی همگام با مرزهای دانش، به لزوم ایجاد زیرساخت های اجرایی و مالی در این زمینه اشاره کرد.

 

ظفرقندی با بیان اینکه تامین امنیت و سلامت، دو وظیفه مهم حاکمیت ها است، عنوان کرد: باید حمایت از بخش سلامت صورت گیرد، چراکه این روزها به دلیل تورم شاهد کاهش سرانه بهداشت و درمان از سهم تولید ناخالص ملی هستیم که موجب می شود تامین هزینه های خدمات بهداشت و درمان دچار مشکل شده و پرداخت بیمه ها به تعویق بیفتد.

 

به گفته رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، تورم در بخش سلامت به علت وابستگی به کالاهای وارداتی، حداقل ۱,۵ تا ۲ برابر تورم جاری کشور است.

 

ظفرقندی عنوان کرد: در ۳ سال گذشته رشد تعرفه در حوزه بهداشت و درمان ۵ الی ۱۰ درصد بوده است. اگر بودجه مطابق با هزینه تمام شده اختصاص نیابد، کیفیت ارائه خدمات از استانداردهای جهانی فاصله می گیرد.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار