پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود علت انتخاب عمان برای پاسخ به آمریکا از زبان عراقچی عراقچی: هیچکدام از مواردی که از نامه ترامپ منتشر شده است را تایید نمی‌کنیم + فیلم پنتاگون: در جنگ احتمالی با چین، پایگاه گوام در مراحل نخست ویران می‌شود بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به مناسبت روز جهانی قدس ۱۴۰۴ نخست وزیر عراق: درخواستی برای انحلال حشد شعبی دریافت نکردیم چین: آماده همکاری دریایی با ایران هستیم حملات هوایی گسترده آمریکا به یمن عراقچی به همتای انگلیسی: مذاکره تحت فشار و تهدید بی‌معناست

روسیه در خصوص تجاوز مجدد صهیونیست ها به سوریه بیانیه ای صادر کرد

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که پدافند موشکی ارتش سوریه 30 موشک متجاوز صهیونیستی را سرنگون کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۴ - ۰۱ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 January 21
کد خبر: ۳۰۶۳

به گزارش گروه راهبرد معاصر؛ وزارت دفاع روسیه امروز (دوشنبه) در بیانیه‌ای درباره تجاوز هوایی بامدادی رژیم صهیونیستی به سوریه، اعلام کرد که بیش از ۳۰ موشک متجاوز شلیک‌شده توسط سامانه‌های پدافند هوایی سوری منهدم شدند.

به نوشته خبرگزاری «اینترفکس» در این بیانیه آمده است که در ساعات اولیه روز دوشنبه، جنگنده‌های رژیم صهیونیستی سه بار از سه محور به خاک سوریه تجاوز کردند.

وزارت دفاع روسیه می‌گوید که در این تهاجم هوایی، چهار خدمه ارتش سوریه جان خود را از دست داده‌اند و شش نفر هم مجروح شده‌اند. منابع دیگر از جمله گروه موسوم به «دیدبان حقوق بشر سوریه» وابسته به معارضان، مدعی است که یازده سوری کشته شدند.

این بیانیه همچنین می‌افزاید که درپی حمله موشکی رژیم صهیونیستی به سوریه، به بخش‌هایی از فرودگاه بین‌المللی دمشق آسیب جزئی وارد شده است.

وزارت دفاع روسیه نوع موشک‌های اسرائیلی ساقط‌شده توسط پدافند هوایی ارتش سوریه را کروز و بمب‌های هدایت‌شونده اعلام کرد.

بامداد امروز بود که رسانه‌های سوریه از شنیده شدن صدای انفجار در آسمان دمشق خبر دادند. دقایقی بعد، سخنگوی عرب زبان ارتش رژیم صهیونیستی در حساب توئیتری خود نوشت که ارتش این رژیم در حال بمباران اهدافی در خاک سوریه است.

شبکه راشا تودی گزارش داد حملات رژیم صهیونیستی به دمشق حدود سی دقیقه طول کشیده است.

این حمله جدید در حالی است که رژیم صهیونیستی روز یک‌شنبه نیز قصد داشت مواضعی در جنوب سوریه را از طریق حملات هوایی مورد هدف قرار دهد اما پدافند هوایی سوریه همه این حملات را دفع کرد.

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر