برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه پرواز جنگنده‌های نیروهای مسلح ایران برای تأمین امنیت آسمان مشهد محل خاکسپاری رهبر شهید انقلاب در نزدیکی روضه منوره است قالیباف:تشییع تاریخی رهبر شهید انقلاب اعلامیه خونخواهی این مجاهد نستوه بود
«راهبرد معاصر» گزارش می‌دهد؛

لبیک سران قوا به «پیام وحدت» امام امت

بیانیه سران قوا را باید تأکید بر تثبیت انسجام داخلی و خنثی‌سازی روایت‌های بیرونی دشمن متجاوز دانست.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۵ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 April 24
کد خبر: ۳۰۶۳۹۵

لبیک سران قوا به «پیام وحدت» امام امت

به گزارش «راهبرد معاصر»؛ رسانه رهبر انقلاب اسلامی پس از انتشار متن مشترک سران قوا و دیگر مسئولان ارشد کشور در پاسخ به اختلاف افکنی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا بخشی از پیام نوروزی حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای (حفظه‌الله)، رهبر معظم انقلاب را در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرد.

تأکید بر نبود دوگانه «تندرو و میانه‌رو» در ایران، تلاشی هدفمند برای خنثی‌سازی پروژه‌ای قدیمی، یعنی القای شکاف در ساختار تصمیم‌گیری ایران است

در این پیام می‌خوانیم: بر اثر وحدت عجیب ایجادشده بین هموطنان، در دشمن شکستگی به‌وجود آمده است. با شکر عملی این نعمت، انسجام بیشتر و پولادین‌تر شده است و دشمنان خوار و خفیف‌تر خواهند شد. عملیات رسانه‌ای دشمن با نشانه‌گیری ذهن و روان مردم، قصد خدشه در وحدت و امنیت ملی دارد؛ مبادا با سهل‌انگاری ما این قصد شوم محقق شود.

مواضع اخیر ترامپ کودک کش در راستای «جنگ روایت‌ها» تعبیر می‌شود که انتشار بیانیه مشترک سران قوا در واکنش به آن بود؛ جایی که هدف اصلی نه صرفاً بیان موضع، بلکه شکل‌دهی به ادراک عمومی داخل و خارج از کشور است.

در بیانیه سران قوا، تأکید بر نبود دوگانه «تندرو و میانه‌رو» در ایران، تلاشی هدفمند برای خنثی‌سازی پروژه‌ای قدیمی، یعنی القای شکاف در ساختار تصمیم‌گیری ایران است. تجربه نشان داده است هرگاه فشار خارجی افزایش یافت، برجسته‌سازی القای این دوگانه نیز شدت گرفت تا انسجام داخلی را تضعیف کند. از این منظر، بیانیه اخیر را باید پاسخی پیش‌دستانه به همین راهبرد دشمن دانست.

پیام اصلی بیانیه وحدت 

در بیانیه سران قوا اولویت وحدت در شرایط تهدید است. در بخش دیگری از بیانیه بر تبعیت کامل از رهبری معظم انقلاب تأکید شد و حامل پیام روشنی از تمرکز تصمیم‌گیری و انسجام در سطح کلان است؛ پیامی که هم برای مخاطب داخلی آرامش‌بخش و هم برای بازیگران خارجی نشانه‌ای از یکپارچگی در مواجهه با بحران است.

بیانیه سران قوا را باید تأکید بر تثبیت انسجام داخلی و خنثی‌سازی روایت‌های بیرونی دشمن متجاوز  دانست. این موضع سران کشور چیزی جز «وحدت میدان و خیابان» نیست: «یک خدا، یک ملت، یک رهبر و یک راه؛ آن‌هم راه پیروزی ایران عزیزتر از جان».

باید دانست اگر از طرف معاندان ادعای جدایی میدان، دیپلماسی و خیابان مطرح می‌شود، اشتباهی وجود دارد و باید به آن ادعا شک کرد و هر تحلیلی بر این پایه باشد غلط است. میدان نظامی به‌عنوان مورد اعتماد این روزهای مردم، تلاش می‌کند نشان دهد با دیپلماسی و خیابان اتحاد دارد؛ از طرفی موشک و پهپاد را وسط خیابان به نمایش می‌گذارد و از طرف دیگر فرماندهان در قدردانی از دیپلماسی پیام می‌دهند.

باید دانست اگر از طرف معاندان ادعای جدایی میدان، دیپلماسی و خیابان مطرح می‌شود، اشتباهی وجود دارد و باید به آن ادعا شک کرد

انشقاق در آمریکا و موج استعفاها

برخلاف پیام وحدت ملی در جمهوری اسلامی شاهدیم در داخل آمریکا موج بزرگ استعفا و برکناری ها در اعتراض به سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ به‌وجود آمده است. بماند که در روزهای اخیر چندین روزنامه نگار و رسانه نزدیک به رئیس‌جمهور آمریکا به‌دلیل همراهی با سیاست‌های غلط وی عذرخواهی کرده‌اند. 

این استعفاها به نفع ماست، زیرا علاوه بر اثبات انشقاق در صف دشمن‌، ضعف آن‌ها را در عملیات‌های نظامی علیه جمهوری اسلامی نشان می‌دهد. آمریکایی‌ها نیز اعتمادی به مدل نبرد ترامپ ندارند، ولی جای تعجب است برخی غربگراها در کشور اصرار دارند بگویند وی جنگ بلد است و سیگنال ضعف بفرستند.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار