پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد جزئیات گفت‌و‌گو‌های عارف با ۹ تن از سران کشور‌های جهان متن حکم پزشکیان برای انتصاب علی لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی منتشر شد علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد دولت مجوز استفاده از کمک‌های بلاعوض سازمان ملل برای اتباع را صادر کرد قالیباف قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی را ابلاغ کرد رئیس‌جمهور: تمامی اجزای توسعه در کشور باید منوط به تمهید تامین آب باشد

شفافیت قوای سه‌گانه طرحی خلق‌الساعه است

نماینده بافق در مجلس شورای اسلامی گفت: سوالی که از نمایندگان طراح شفافیت قوای سه‌گانه باید پرسید این است که چرا با نادیده گرفتن طرح شفافیت آرا به یکباره طرحی جدید را مطرح کرده اند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۶ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 17
کد خبر: ۱۲۹۸۷۱

به گزارش راهبرد معاصر محمدرضا صباغیان نماینده بافق در مجلس شورای اسلامی در انتقاد از ارائه طرح شفافیت سران قوا از سوی جمعی از نمایندگان گفت:  ما طرح شفافیت آرا را در ابتدای مجلس یازدهم در دستور کار قرار دادیم که بار اول رای نیاورد و مجدداً با استفاده از ظرفیت ماده 130 آیین نامه داخلی آن را مطرح کردیم و هم‌اکنون این طرح در دستور کار جلسات هفتگی قرار دارد تا با تصویب آن، مجلس شفافیت را از خود شروع کند.  

وی افزود: با وجود شرایط فوق شاهد هستیم که با نادیده گرفتن طرح مذکور،  دو فوریت طرحی به تصویب رسید که علاوه بر خلق الساعه بودن، دارای ایرادات متعدد است؛ از مهمترین ایرادات آن می‌توان به این مسئله اشاره کرد که با در صورت تصویب،  مصوبات غیرعلنی مجلس موکول به تصویب شورای عالی امنیت ملی می‌شود که این موضوع از این منظر که جایگاه و قدرت مجلس را از اساس تحت شعاع قرار می‌دهد، خطرناک است. 

نماینده بافق در مجلس عنوان کرد: سوالی که از نمایندگان طراح باید پرسید این است؛ چرا در شرایطی که طرح شفافیت آرا حدود 2 سال است در دستور کار مجلس قرار داشته و ایرادات آن به مرور برطرف شده و هم اکنون نیز در دستور کار جلسات هفتگی مجلس برای بررسی در صحن قرار دارد، نادیده گرفته می‌شود و به یکباره طرحی تحت عنوان شفافیت سران قوا مطرح و به سرعت فوریت آن نیز به رای گذاشته می‌شود. 

صباغیان با بیان اینکه  لازم بود ابتدا مجلس طرح شفافیت آرای نمایندگان را تعیین تکلیف می‌کرد و سپس به سراغ شفافیت در دیگر نهادها و دستگاه‌های اجرایی می‌رفت، عنوان کرد: با توجه به اینکه ارائه طرح جدید شفافیت، طرح شفافیت آرای نمایندگان را در وضعیت بلاتکلیفی قرار خواهد داد، ترس ما این است طرح جدید نیز به مرور به سرنوشت شفافیت آرا دچار شود و تلاش‌های مجلس برای تحقق شعار شفافیت در نهایت نتیجه ملموسی نداشته باشد.  

به گزارش تسنیم، دو فوریت طرح شفافیت قوای‌سه‌گانه، دستگاه‌های اجرایی و سایر نهادها در نشست روز یکشنبه (28 فروردین) به تصویب نمایندگان مجلس رسید.  

کلمات کلیدی: سران قوا
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار