نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد

مستمری مددجویان کمیته امداد افزایش می یابد

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) از احتمال افزایش ۲۰ درصدی مستمری مددجویان این نهاد در سال آینده خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۸ - ۰۱ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 January 21
کد خبر: ۳۰۶۵
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر ؛ سیدپرویز فتاح رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) امروز در حاشیه مراسم تجلیل از گروه‌های جهادی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: دولت برای جبران شرایط خاص اقتصادی امسال بسته حمایتی تعریف کرد که کمیته امداد به همراه سازمان بهزیستی، اولین گروهی بودیم که این بسته را دریافت کردیم و رئیس جمهور قول داد تا پایان سال دو نوبت دیگر از این بسته‌ها پرداخت شود.

وی افزود: برای سال آینده پیشنهاد ما به دولت و مجلس افزایش ۲۰ درصدی در دریافت مستمری و همچنین سایر خدمات بوده است که امیدواریم نمایندگان و دولت به آن توجه کرده و هر وقت این موضوع قانون و قطعی شد آن را اعلام می‌کنیم.

رئیس کمیته امداد امام خمینی در توضیح افزایش ۲۰درصدی مستمری یادآور شد: این افزایش ۲۰درصدی یعنی اینکه مددجویان کمیته امداد نیز مانند کارمندان دولت مستمری‌شان ۲۰ درصد نسبت به سال ۹۷ افزایش پیدا کند.

فتاح درباره راه‌اندازی سامانه «خوب باشیم»‌ خاطرنشان کرد: این سامانه برای این منظور راه‌اندازی شده تا گروه‌های جهادی از کار هم مطلع بوده و موازی‌کاری صورت نگیرد و اطلاعات در آن تجمیع می‌شود و کمیته امداد نیز در رأس این هرم قرار دارد تا بتوانیم با همدیگر هم‌افزایی داشته باشیم.

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۵۸ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۱
0
0
ماهنوزیارانه دی ماه روازکمیته امدادنگرفتیم این چه وضعشه؟؟؟
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار