تعطیلی مدارس به آموزش و پرورش واگذار شد تمدید مهلت ثبت‌نام برای جاماندگان سرویس مدارس ثبت نام آزمون وکالت ۱۴۰۵ از امروز؛ تاریخ آزمون و شرایط شرکت گواهینامه موتور زنان بالاخره صادر می‌شود؟ خبر مهم آموزش و پرورش درباره اول مهر ۱۴۰۵ / وضعیت فعالیت مدارس جدیدترین جزییات از فوق العاده ویژه فرهنگیان در نیمه دوم ۱۴۰۵ تاریخ دقیق مرحله دوم رتبه بندی معلمان در سال ۱۴۰۵ + جزییات بارش‌های سیل‌آسای شمال ایران ال‌نینو بود یا تورنادو؟ جزییات جدید حذف کنکور از زبان رئیس سازمان سنجش هشدار زرد هواشناسی برای شمال کشور؛ رگبار و رعدوبرق در ارتفاعات نحوه برگزاری کلاس‌های دانشگاه در سال جدید ۱۴۰۵-۱۴۰۶ اعلام شد پیش‌بینی هوای تهران امروز و فردا ۲۲ و ۲۳ شهریور / رگبار باران و سرما در راه است؟ کارت ملی جدید ۱۴۰۶؛ زمان صدور، هزینه تعویض و جزئیات کارت ملی نسل جدید ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج

آخرین هشدار هواشناسی؛ دریای خزر طوفانی می‌شود، ممنوعیت تردد شناورها

آخرین هشدار هواشناسی؛ دریای خزر طوفانی می‌شود، ممنوعیت تردد شناورها هشدار نارنجی هواشناسی دریایی در خزر؛ موج ۱.۸ متری و باد ۳۰ نات از ۷ تا ۱۰ اردیبهشت در مازندران.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۲ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 April 26
کد خبر: ۳۰۶۵۷۷

به گزارش راهبردمعاصر، سازمان هواشناسی کشور با صدور هشدار هواشناسی دریایی سطح نارنجی از افزایش سرعت وزش باد در محدوده ۲۴ تا ۳۰ نات و افزایش بیشینه ارتفاع امواج دریا تا ۱.۸ متر در مناطق ساحلی و بیش از ۱.۸ متر در مناطق دور از ساحل خبر داد.

این وضعیت ۷ تا ۱۰ اردیبهشت مناطق ساحلی و دور از ساحل استان مازندران در دریای خزر را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

از اثرات این وضعیت جوی می‌توان به غرق شدن شناگران و غواصان، پاره شدن تورهای صیادی و آسیب به قفس‌های پرورش ماهی، اختلال در ترددهای دریایی و تردد قایق‌های صیادی، شناورهای سبک و نیمه سنگین، اختلال در تردد شناورهای مسافربری و تجاری و اختلال در فعالیت‌های فراساحلی و سکوهای نفتی اشاره کرد.
سازمان هواشناسی کشور در این شرایط منع فعالیت‌های تفریحی و شیلاتی، اجتناب از تردد شناورهای سبک و نیمه سنگین، اتخاذ محدودیت و تمهیدات لازم جهت فعالیت‌های ساحلی و فراساحلی و فعالیت‌های سکوهای نفتی و آماده باش برای مواجهه با خسارت احتمالی را توصیه می‌کند.

همچنین سازمان هواشناسی کشور در هشدار زردرنگ نسبت به افزایش سرعت وزش باد و ارتفاع امواج دریا هشدار داد که افزایش سرعت وزش باد در محدوده ۲۰ تا ۲۶ نات و افزایش بیشینه ارتفاع امواج دریا تا ۱.۵ متر در مناطق ساحلی و بیش از ۱.۵ متر در مناطق دور از ساحل روز دوشنبه(۷ اردیبهشت) در مناطق ساحلی و دور از ساحل استان گلستان در دریای خزر و روز سه شنبه(۸ اردیبهشت) تا روز پنج شنبه( ۱۰ اردیبهشت) در مناطق ساحلی و دور از ساحل استانهای گیلان و گلستان در دریای خزر پیش‌بینی می‌شود.

غرق شدن شناگران و غواصان، یاره شدن تورهای صیادی و آسیب به قفس‌های پرورش ماهی، اختلال در ترددهای دریایی و تردد قایق‌های صیادی، شناورهای سبک و نیمه سنگین، اختلال در تردد شناورهای مسافربری و تجاری و اختلال در فعالیت‌های فراساحلی و سکوهای نفتی از اثرات این مخاطره جوی است.

سازمان هواشناسی کشور در این شرایط منع فعالیت‌های تفریحی و شیلاتی، اجتناب از تردد شناورهای سبک و نیمه سنگین، اتخاذ محدودیت و تمهیدات لازم جهت فعالیتهای ساحلی و فراساحلی و فعالیت‌های سکوهای نفتی و آماده باش برای مواجهه با خسارت احتمالی را توصیه می‌کند./ایسنا

کلمات کلیدی: هواشناسی
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار