جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

واکنش نتانیاهو به اقدام به ترور ترامپ؛ ستایش از سرویس مخفی آمریکا

واکنش نتانیاهو به اقدام به ترور ترامپ؛ ستایش از سرویس مخفی آمریکا نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در پیامی، تیراندازی در مراسم شام کاخ سفید با حضور ترامپ را سوءقصد به جان او خواند و ابراز شوک کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۳ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 April 26
کد خبر: ۳۰۶۵۹۳

به گزارش راهبردمعاصر؛ نخست‌وزیر اسرائیل بنیامین نتانیاهو در پستی در ایکس از تیراندازی در مراسم شام خبرنگاران کاخ سفید در هتل هیلتون واشنگتن که دونالد ترامپ و مقام‌های ارشد دولت آمریکا در آن حضور داشتند، ابراز شوک کرد.

او گفت: من و سارا (همسرم) از اقدام به ترور رئیس‌جمهور ترامپ که دیشب در واشنگتن رخ داد، شوکه شدیم. خوشحالیم که رئیس‌جمهور و بانوی اول در امنیت و سلامت هستند.
نتانیاهو افزود: برای مامور پلیس زخمی آرزوی بهبودی کامل و سریع داریم و برای سرویس مخفی ایالات متحده به خاطر اقدام سریع و قاطعشان درود می‌فرستیم.

رسانه‌های آمریکایی بامداد امروز از وقوع تیراندازی در هتل هیلتون واشنگتن، محل برگزاری ضیافت شام سالانه انجمن خبرنگاران کاخ سفید، خبر دادند.
به گزارش رسانه‌ها، به محض شروع تیراندازی، دونالد و ملانیا ترامپ و معاون ترامپ جی‌دی ونس به همراه دیگر مقامات ارشد دولت آمریکا از سالن اصلی تخلیه شدند و تیرانداز توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد.
دونالد ترامپ در کنفرانس خبری پس از تیراندازی گفت «رویداد غیرمنتظره‌ای بود» و افزود یک مامور در این حادثه مورد اصابت گلوله قرار گرفت، اما به دلیل داشتن جلیقه ضد گلوله نجات یافت./فارس

کلمات کلیدی: نتانیاهو
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار