رسانه‌های اسرائیلی: نتانیاهو هفته آینده راهی واشنگتن می‌شود غریب آبادی: پیشنهاد یک مسیر جدید برای ورود و خروج شناور‌ها را به طرف عمانی ارائه کردیم ارتش کویت: یکی از شناور‌های نیروی دریایی ما هدف قرار گرفت/ ۴ نیرو‌ی مسلح مجروح شدند سنتکام: حملات جدیدی را علیه ایران آغاز کردیم / محاصره دریایی از ساعت ۴ بعدازظهر به وقت شرق آمریکا اجرایی خواهد شد ادعای آکسیوس: دستور ترامپ به نتانیاهو برای خروج نظامیان اسرائیل از سوریه و لبنان شد نتانیاهو ایران را تهدید کرد ترامپ: در تلاش برای تأمین امنیت هرمز هستیم؛ به نفت منطقه نیاز نداریم! پایگاه نظامی آمریکا در کویت هدف قرار گرفت نخست‌وزیر عراق و رئیس‌جمهور آمریکا دیدار کردند تردد نفتکش‌ها از تنگه هرمز متوقف شد / جزئیات گزارش شرکت‌های معتبر رصد ترافیک دریایی ارتش اسرائیل در حال پیشروی به مناطق روستایی درعا و قنیطره است درخواست سناتور‌های آمریکایی برای انتشار تحقیقات حمله به مدرسه میناب واکنش نخست وزیر پاکستان به تحولات یمن و حمله عربستان به فرودگاه صنعا اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد

رسوایی در کشتی‌سازی آمریکا؛ وزیری که جرأت کرد به ترامپ «نه» بگوید، برکنار شد

رسوایی در کشتی‌سازی آمریکا؛ وزیری که جرأت کرد به ترامپ «نه» بگوید، برکنار شد رئیس جمهور آمریکا، وزیر نیروی دریایی خود را برکنار کرد. 
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۲ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 April 26
کد خبر: ۳۰۶۵۹۵

به گزارش راهبردمعاصر، یک روزنامه آمریکایی به نقل از مقامات ارشد دفاعی و دولتی گزارش داد، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، وزیر نیروی دریایی خود را پس از آنکه نتوانست طرحی برای ساخت کلاس جدیدی از ناوهای جنگی در یک «جدول زمانی تقریباً غیرممکن» ارائه دهد، برکنار کرد. 
جان فلان، وزیر نیروی دریایی آمریکا، که در آن رویداد سخن می‌گفت، وعده داد که این کشتی «بزرگ‌ترین، مرگ‌بارترین، همه‌کاره‌ترین و خوش‌قیافه‌ترین ناو جنگی جهان» خواهد بود. 

این سرمایه‌دار میلیاردر که مسئولیت امور نیروی دریایی را بر عهده گرفته بود، قرار بود نخستین ناو جنگی را که هزینه آن حدود ۱۷ میلیارد دلار برآورد می‌شد تا سال ۲۰۲۸ تحویل دهد. 

چهارشنبه این هفته، ترامپ، فلان را پس از آن برکنار کرد.

او «برای ارائه برنامه‌ای جهت تحویل کشتی‌ها در بازه زمانی تقریباً غیرممکنی که آقای ترامپ مطالبه کرده بود، با مشکل مواجه شده بود». 

این روزنامه افزود مقامات ارشد نظامی گفته‌اند که صنعت کشتی‌سازی آمریکا «به هیچ وجه ظرفیت ساخت یک ناو جنگی پیشرفته از نظر فناوری را آن‌طور که ترامپ برای چند سال آینده در نظر دارد، در اختیار ندارد». 
وقتی فلان به این مسئله پی برد، نزد ترامپ آمد و پیشنهاد کرد که برای تحقق جدول زمانی تعیین‌شده توسط رئیس‌جمهور، آمریکا از کارخانه‌های کشتی‌سازی اروپایی کمک بگیرد. بر اساس گزارش‌ها، رئیس‌جمهور این پیشنهاد را رد کرد، زیرا قبلاً اصرار داشت که این کشتی در آمریکا و با فولاد آمریکایی ساخته شود. 

اخراج فلان با اقدام «دشمنان او در پنتاگون» از جمله پیت هگست، وزیر جنگ، و معاون او استیون فاینبرگ، تسریع شد.

آکسیوس نیز روز چهارشنبه نوشت هگست معتقد بود که این سرمایه‌دار میلیاردر با سوءاستفاده از رابطه شخصی خود با ترامپ، زنجیره فرماندهی را بسیار نادیده گرفته است. 

صنعت کشتی‌سازی آمریکا در سال‌های اخیر با چالش‌هایی مواجه بوده است. 

برنامه ناوشکن‌های کلاس زوموالت که زمانی قرار بود ده‌ها کشتی پیشرفته و رادارگریز تولید کند، پس از افزایش شدید هزینه‌ها و بروز مشکلات فنی به تنها سه فروند کاهش یافت. بر اساس بازبینی اداره پاسخگویی دولت آمریکا در سال ۲۰۱۸، کل این برنامه حدود ۲۴.۵ میلیارد دلار برای مالیات‌دهندگان آمریکایی هزینه داشته است. 

مؤسسه آمریکایی نیروی دریایی (یواس‌ان‌آی) هفته گذشته گزارش داد که آتش‌سوزی در ناو یواس‌اس زوموالت دست‌کم به سه خدمه آسیب رسانده است. به نوشته این مؤسسه، میزان خسارت وارده به کشتی همچنان در دست بررسی است./فرارو

کلمات کلیدی: ترامپ
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار