شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟ افزایش حقوق کارگران نهایی شد؟ قطعنامه ضدایرانی شورای حکام تصویب شد / پرونده ایران پس از ۲۰ سال به شورای امنیت رفت قیمت طلا امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / هر گرم طلا ۸۱۱ هزار تومان گران شد + جدول قیمت سکه امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / سکه ۲۴۱ میلیون تومان شد + جدول شرایط فروش ۳ محصول زاوینا موتور آخرین قیمت سکه امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ / جزییات قیمت انواع سکه‌ها

خبر خوب برای کسب‌وکارهای خرد؛ افزایش ۳۰ درصدی منابع قرض‌الحسنه اشتغال در سال ۱۴۰۵

خبر خوب برای کسب‌وکارهای خرد؛ افزایش ۳۰ درصدی منابع قرض‌الحسنه اشتغال در سال ۱۴۰۵ معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از افزایش ۳۰ درصدی منابع قرض‌الحسنه اشتغال در سال ۱۴۰۵ نسبت به سال گذشته خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۹ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 April 26
کد خبر: ۳۰۶۶۱۱

به گزارش راهبردمعاصر، سید مالک حسینی، معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر کار در حاشیه نشست مشترک با دستگاه‌های سیاستگذار اشتغال اظهار کرد: با توجه به قانون بودجه سال ۱۴۰۵ این وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی پس از چندین سال مسئولیت تهیه پیشنهاد توزیع و انتخاب دستگاه‌های واجد شرایط را بر عهده دارد که در جلساتی مشترک با وزارت امور اقتصادی و دارایی، سازمان برنامه و بودجه، وزارت کشور، بانک مرکزی و معاونت‌های مرتبط ریاست جمهوری این فرآیند حال طی شدن است.

وی با اشاره به سرعت طی فرآیند توزیع سهم نهادی در سال جدید بیان کرد : یکی از نگرانی‌های مردم و کسب و کارهای خرد و خانگی در سال گذشته، ابلاغ دیرهنگام منابع و فرصت کم نهادها و مردم برای جذب و دریافت تسهیلات بود که بناست با همراهی و تفاهم‌نظر ایجادشده میان سیاستگذاران، با سرعت و دقت بیشتر این فرآیند طی شود.

به گفته وی در سال جدید با پیگیری‌های دولت چهاردهم و همراهی مجلس و بانک مرکزی، افزایش ۳۰ درصدی منابع مصوب شده است که سهم هر استان به طور مساوی ۱۶۷۷ میلیارد تومان خواهد بود.

حسینی ابراز امیدواری کرد که در شرایط موجود که جنگ و تلاطم‌های اقتصادی موجب آسیب‌پذیری بیشتر کسب و کارهای خرد و خانگی شده است، با تصمیمات اتخاذ شده در این جلسه و جلسات آتی بتوان بخشی از نگرانی صاحبان کسب و کارهای خرد و خانگی، خصوصا جامعه مخاطب نهادهای حمایتی را برطرف خواهد کرد.

این مسئول دولتی گفت: با توجه به شرایط موجود کشور و صف متقاضیان ثبت‌نام شده، پرداخت منابع سال ۱۴۰۴ تا پایان اردیبهشت ماه تمدید شده و مطابق مصوبات این جلسه، سایر متقاضیانی که موفق به دریافت تسهیلات نشوند، پرونده آن‌ها به سال جدید منتقل خواهد شد تا از بروکراسی بی مورد و آزاردهنده پیشگیری شود./مهر

کلمات کلیدی: قرض الحسنه
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار