سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

استارمر: پیامدهای اقتصادی جنگ با ایران ممکن است برای مدتی با ما بماند / کنار کارگران می‌ایستم

استارمر: پیامدهای اقتصادی جنگ با ایران ممکن است برای مدتی با ما بماند / کنار کارگران می‌ایستم نخست‌وزیر انگلیس از تشکیل نشست اضطراری کابینه این کشور برای بررسی تبعات اقتصادی جنگ علیه ایران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۸ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 April 27
کد خبر: ۳۰۶۶۵۹

به گزارش راهبردمعاصر، رویترز گزارش داد: کر استارمر نخست‌وزیر انگلیس در سخنرانی خود برای اعضای اتحادیه‌های کارگری این کشور گفت: فردا ریاست نشست اضطراری کابینه را بر عهده دارم تا درباره تأثیرات (جنگ علیه ایران) گفت‌وگو کنیم و افرادی از بانک مرکزی انگلیس نیز در آن مشارکت دارند.
وی خطاب به کارگران انگلیسی و طبقات متوسط این کشور که اکنون از تورم ناشی از جنگ علیه ایران رنج می برند گفت که در کنار آنها خواهد ایستاد.
نخست وزیر انگلیس به افزایش قیمت سوخت و دیگر کالاهای اساسی اشاره کرد و افزود: باید صادقانه درباره ایران با شما صحبت کنم، زیرا واقعیت این است که پیامدهای اقتصادی آن ممکن است برای مدتی با ما باقی بماند.

پیشتر، استارمر در پاسخ به درخواست های آمریکا برای مشارکت در جنگ علیه ایران گفته بود: هرگز اجازه نمی‌دهم انگلیس به جنگی کشیده شود که به نفع ما نیست.
کمیته واکنش اضطراری دولت انگلیس روز سه شنبه به ریاست استارمر و با حضور نمایندگان بانک انگلیس پیامدهای جنگ علیه ایران بر اقتصاد این کشور را بررسی خواهد کرد.

تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به خاک ایران موجب محدود شدن عبور و مرور از تنگه هرمز شد. اختلال در عبور و مرور کشتی ها از تنگه هرمز موجب کمبود انرژی و بسیاری از کالاها از جمله کود شیمیایی در جهان شده است./ایسنا

کلمات کلیدی: انگلیس
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار