پزشکیان: نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند

مهاجرانی: دولت با بی‌عدالتی ارتباطاتی مخالف است / اینترنت پرو موقتی است

 سخنگوی دولت گفت: دولت با بی عدالتی ارتباطاتی کاملا مخالف است، اما این توضیح هم بدم اینترنت پرو با مصوبه شورای عالی امنیت ملی برای حفظ کسب و کارها مصوب شده است. چون شرایط بحرانی است بعد از اعلام پایان بحران توسط دستگاه‌ها و عادی شدن شرایط وضعیت اینترنت تغییر پیدا خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۴ - ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 April 28
کد خبر: ۳۰۶۷۳۵

به گزارش راهبردمعاصر؛  نشست خبری فاطمه مهاجرانی دقایقی پیش در نیروگاه طرشت (برق آلستوم) آغاز شد. به گفته سخنگوی دولت این نیروگاه سال ۱۳۳۸ افتتاح شده است.

وی با اشاره به تهدیدات دشمن نسبت به زیر ساخت های کشور، بیان کرد:بیش از ۲ هزار حمله در طول جنگ رمضان به صنعت آب و برق صورت گرفته است.

مهاجرانی گفت: روز یازده اردیبهشت، روز کارگر را به کارگران عزیز که زیر بمباران در صنایع تولیدی تلاش کردند به صورت ویژه تبریک می‌گویم و دست بوس تمام کارگران ایرانی هستیم.

وی با اشاره به روز معلم بیان کرد: قریب به ۲۶ معلم در این ایام به شهادت رسیدند، این روز را به‌ همه معلمان تبریک می‌گویم. خدا قوت ویژه به معلمان می‌گویم و اگر امروز به دانش بومی افتخار می‌کنیم به دلیل همت معلمان و استادان در دانشگاه ها و مدارس است.

مهاجرانی درباره قطعی اینترنت بین الملل و ثبت‌نام اینترنت پرو در وزارت ارتباطات و همراه اول و وضعیت اینترنت در کشور بیان کرد: دولت با بی عدالتی ارتباطاتی کاملا مخالف است، اما این توضیح هم بدم اینترنت پرو با مصوبه شورای عالی امنیت ملی برای حفظ کسب و کارها مصوب شده است.

وی تاکید کرد: چون شرایط بحرانی است بعد از اعلام پایان بحران توسط دستگاه‌ها و عادی شدن شرایط وضعیت اینترنت تغییر پیدا خواهد کرد.

سخنگوی دولت خاطرنشان کرد: هرگونه بی عدالتی با رویکرد دولت مغایرت دارد.

وی درخصوص تکلیف حضور تیم ملی در مسابقات جام جهانی فوتبال گفت: حضور رئیس‌جمهور در اردوی تیم ملی نشان‌دهنده حمایت دولت، هم به‌صورت مادی و هم معنوی، از این تیم است؛ به‌دلیل اثری که این تیم دارد و نقش اقتدارآفرینی آن برای ایران در همه عرصه‌ها. همان‌طور که درباره عرصه‌های علمی و فناورانه صحبت شد، عرصه‌های ورزشی نیز چنین است. وقتی که دختران ما، به‌خصوص بانوان ورزشکار، این‌چنین مدال‌آفرینی و افتخارآفرینی می‌کنند، نشان‌دهنده این است که هر ایرانی که کمک می‌کند پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران افراشته شود، مورد حمایت قرار می‌گیرد.

مهاجرانی گفت: طبیعتاً در این زمینه وزیر ورزش و جوانان نیز دستوراتی برای تقویت تیم ملی و حتی برنامه‌ریزی جهت برگزاری دیدارهای دوستانه با کشور ترکیه ارائه کرده‌اند. امیدوار هستیم تیم ما مثل همیشه با افتخار و با آن غیرت ملی که دارند حضور پیدا کنند و دل مردم را شاد نمایند.

وی درخصوص ارائه کالابرگ در ماه‌های آینده بیان کرد: افزایش کالابرگ یکی از موضوعات مورد تاکید رییس جمهور معیشت مردم است و با توجه به اثرات جنگ از فشار معیشتی بر مردم آگاه هستیم.آمارها به جزییات به رئیس جمهور و اعضای دولت می‌رسد اما به جای این وعده‌هایی بدهیم که محقق نمی‌شود، بررسی می‌کنیم و امیدواریم با توجه به منابع دولت اگر ممکن است آن را انجام دهیم بنابراین پیش بینی شده است برای ۲ ماه دیگر پرداخت کالابرگ انجام شود./ایلنا

کلمات کلیدی: فاطمه مهاجرانی
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار