المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

یاسمین انصاری در ایکس: وزیر جنگ ترامپ به سوالات ساده درباره هزینه جنگ ایران پاسخ نداد / استیضاح می‌کنم

یاسمین انصاری در ایکس: وزیر جنگ ترامپ به سوالات ساده درباره هزینه جنگ ایران پاسخ نداد / استیضاح می‌کنم یاسمین انصاری گفت: «هگست این هفته در مقابل کمیته سرویس‌های مسلح مجلس نمایندگان آمریکا حاضر شد و نتوانست به سوالات ساده‌ای درباره اینکه جنگ ایران چقدر هزینه برای مالیات‌دهندگان آمریکایی در برداشته، پاسخ دهد.» 
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۳ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 May 02
کد خبر: ۳۰۷۰۳۵

به گزارش راهبردمعاصر، «یاسمین انصاری» نماینده ایرانی‌تبار کنگره آمریکا در پیامی در ایکس (توئیتر سابق) در واکنش به جدال لفظی «پیت هگست» وزیر جنگ دونالد ترامپ در جلسه استماع کنگره که درباره جنگ متجاوزانه علیه ایران بود، نوشت: «دلیل من برای ارائه استیضاح علیه او همین است و من به همکارانم در کنگره تاکید دارم تا به اقدام ملحق شوند.»

انصاری در ادامه گفته است: «هگست این هفته در مقابل کمیته سرویس‌های مسلح مجلس نمایندگان آمریکا حاضر شد و نتوانست به سوالات ساده‌ای درباره اینکه جنگ ایران چقدر هزینه برای مالیات‌دهندگان آمریکایی در برداشته، پاسخ دهد.»

این نماینده ایرانی‌تبار کنگره آمریکا همچنین گفت: «هگست نه می‌تواند پاسخ سوالات ساده را بدهد، یا مسئول جرایم جنگی که مرتکبش شده باشد. او حتی نمی‌تواند بگوید چه نوع برنامه‌ یا استراتژی برای پایان دادن به این جنگ دارد. برای همین من موارد مربوط به استیضاح علیه او را مطرح کردم.»
پیشتر همچنین سناتورهایی علیه جنگ‌طلبی آمریکا سخن گفتند.

«کریس ون هولن» سناتور دموکرات آمریکایی در واکنش به تداوم محاصره دریایی ایران و تنگه هرمز به دست ارتش ایالات متحده نوشت: «این یک نمایش مضحک است. ترامپ همچنان تنگه هرمز را مسدود می‌کند که یک اقدام جنگی است.»

او در پیامی در شبکه اجتماعی «ایکس» (توئیتر سابق) نوشت: «این اقدام دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا فقط یک تلاش دیگر برای دور زدن کنگره است.»

وی در واکنش به ضرب‌الاجل ۶۰ روزه دونالد ترامپ برای توضیح دادن جنگ علیه ایران به کنگره آمریکا، نوشت: «هیچ جمهوری‌خواهی که برای خودش احترام قائل است، نباید این را باور کند و اگر این کار را بکند، وظایف خود را بیشتر به سخره می‌گیرد.»

در حالی که ترامپ از سوی کنگره به خاطر به راه انداختن جنگ غیرقانونی علیه ایران تحت فشار برای پایان دادن به آن است، او با بهانه‌تراشی اعلام کرد که به دلیل آتش‌بس، برای ادامه عملیات نظامی در ایران نیازی به گرفتن مجوز از کنگره ندارد!/ایسنا

کلمات کلیدی: ترامپ
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار