ادامه انفجار‌های کنترل شده در اصفهان برای مهار مهمات عمل نکرده

ادامه انفجار‌های کنترل شده در اصفهان برای مهار مهمات عمل نکرده مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: انفجار‌های کنترل شده در اصفهان برای مهار مهمات عمل نکرده ادامه دارد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۷ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 May 02
کد خبر: ۳۰۷۰۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، منصور شیشه‌فروش اظهار داشت: در اثر حمله‌های ددمنشانه رژیم صهیونیستی و آمریکا، خساراتی به بخش‌های مختلف وارد شد و برخی از مهمات در مناطق مختلف عمل نکردند که عوامل فنی پس از اعلام آتش بس برای خنثی سازی، انتقال و معدوم سازی این مهمات بر اساس پروتکل‌های موجود به مکان‌هایی که گزارش شده، مراجعه می‌کنند.

وی ادامه داد: در این راستا انفجار‌های کنترل شده‌ای توسط نیرو‌های مسلح انجام و همواره پیش از اقدام به معدوم سازی و خنثی سازی و کنترل این مهمات عمل نکرده، اطلاع رسانی لازم در این زمینه توسط رسانه‌ها و شبکه‌های مجازی انجام می‌شود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان بیان کرد: صدا‌هایی که در این گونه مواقع به گوش می‌رسد ناشی از عملیاتی است که برای انهدام و معدوم کردن مهمات عمل نکرده انجام می‌شود که همه این انفجار‌ها کنترل شده بوده و جای هیچ گونه نگرانی برای شهروندان در این زمینه نیست.

وی خاطرنشان کرد: هر گونه اطلاع رسانی و گزارش‌های لازم در زمینه تعداد خنثی سازی و معدوم کردن بمب و موشک‌های عمل نکرده در استان از طریق نیرو‌های مسلح انجام خواهد شد.

کلمات کلیدی: انفجار اصفهان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار