آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد

رئیس سازمان بهزیستی: یک سوم جمعیت ایران در سال ۱۴۳۰ سالمند می‌شوند

رئیس سازمان بهزیستی: یک سوم جمعیت ایران در سال ۱۴۳۰ سالمند می‌شوند رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: یک سوم جمعیت کشور در سال ۱۴۳۰ سالمند می‌شوند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۴ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 May 02
کد خبر: ۳۰۷۰۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، سیدجواد حسینی پیش از ظهر شنبه در جلسه شورای اداری شهرستان کاشان با اشاره به جنگ تحمیلی اخیر آمریکا و رژیم صهیونیستی بر علیه مردم و ملت ایران اظهار کرد: مشارکت مردم در این جنگ یکی از مشخصه‌های بارز آن بود به طوریکه برای مثال در بهزیستی بیش از ۳۰ هزار داوطلب در حوزه روانشناسی و روانکاوی در سطح کشور مشارکت داشتند.

وی با بیان اینکه بیس از یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان در دوران جنگ تحمیلی سوم به سازمان بهزیستی اختصاص داده شد، ابراز کرد: این اعتبارات و کمک‌ها در قالب نقدی و غیرنقدی ارائه شد.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به پیری جمعیت در کشور و لزوم اتخاذ راهکار‌های عملیاتی برای جوانی جمعیت تصریح کرد: تا سال ۱۴۳۰ حدود یک سوم جمعیت کشور سالمند می‌شود و این یک زنگ خطر برای جامعه است.

وی با اشاره به اینکه ۲/۱۱ درصد بودجه عمومی کشور امسال به سازمان بهزیستی اختصاص یافت، گفت: در کنار این بودجه از ظرفیت مردمی و خیرین هم در انجام وظایف خود استفاده کرده و دست همکاری آنها را میفشاریم.

حسینی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به کارکرد مطلوب اورژانس اجتماعی در کشور و کاشان افزود: اورژانس کاشان را به سطح یک ارتقا می‌دهیم.

وی با اشاره به اینکه در کاشان مرکز مربوط به ماده ۱۶ وجود ندارد، افزود: اقدامات لازم برای این مهم انجام شده و به زودی مجوز آن صادر می‌شود./ مهر

کلمات کلیدی: سالمند بهزیستی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار