تمدید مهلت ثبت‌نام برای جاماندگان سرویس مدارس ثبت نام آزمون وکالت ۱۴۰۵ از امروز؛ تاریخ آزمون و شرایط شرکت گواهینامه موتور زنان بالاخره صادر می‌شود؟ خبر مهم آموزش و پرورش درباره اول مهر ۱۴۰۵ / وضعیت فعالیت مدارس جدیدترین جزییات از فوق العاده ویژه فرهنگیان در نیمه دوم ۱۴۰۵ تاریخ دقیق مرحله دوم رتبه بندی معلمان در سال ۱۴۰۵ + جزییات بارش‌های سیل‌آسای شمال ایران ال‌نینو بود یا تورنادو؟ جزییات جدید حذف کنکور از زبان رئیس سازمان سنجش هشدار زرد هواشناسی برای شمال کشور؛ رگبار و رعدوبرق در ارتفاعات نحوه برگزاری کلاس‌های دانشگاه در سال جدید ۱۴۰۵-۱۴۰۶ اعلام شد پیش‌بینی هوای تهران امروز و فردا ۲۲ و ۲۳ شهریور / رگبار باران و سرما در راه است؟ کارت ملی جدید ۱۴۰۶؛ زمان صدور، هزینه تعویض و جزئیات کارت ملی نسل جدید ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد

بارش باران در ۹ استان کشور/ طوفان در راه است

بارش باران در ۹ استان کشور/ طوفان در راه است سازمان هواشناسی اعلام‌کرد: امروز (یکشنبه) در شمال غرب، برخی مناطق شمال کشور و ارتفاعات استان تهران، رگبارا باران و رعد و برق پیش بینی می شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۱ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 May 03
کد خبر: ۳۰۷۱۲۵

به گزارش راهبردمعاصر؛ امروز (یکشنبه) با عبور امواج تراز میانی جو از شمال غرب کشور در استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان، غرب مازندران، زنجان، قزوین، شمال البرز و ارتفاعات استان تهران در بعضی از ساعات شاهد رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید خواهیم بود.

امروز آسمان تهران صاف تا کمی ابری و در بعدازظهر همراه با افزایش باد است. بیشینه دمای امروز پایتخت به ۲۹ و کمینه دمای آن به ۱۹ درجه سانتی‌گراد بالای صفر خواهد رسید.

فردا (دوشنبه) علاوه بر مناطق ذکر شده در بخش‌هایی از استان‌های واقع در غرب، مرکز، ارتفاعات و دامنه های البرز مرکزی رگبار پراکنده، گاهی همراه با وزش باد شدید موقت رخ خواهد داد.

سه شنبه در غرب، شمال غرب، ارتفاعات و دامنه های البرز، سواحل دریای خزر و شمال شرق کشور رگبار باران، گاهی همراه با رعد و برق و وزش باد پیش بینی می‌شود.

امروز در شمال غرب، نوار شرقی و جنوب کشور، دوشنبه تا چهارشنبه در شمال غرب، غرب، جنوب غرب و دامنه های جنوبی البرز در بعضی ساعات وزش باد شدید رخ خواهد داد که در مناطق مستعد گردوخاک و کاهش کیفیت هوا پیش بینی می شود.

طی سه روز آینده نیمه جنوبی خلیج فارس تنگه هرمز و دریای عمان مواج است./مهر

کلمات کلیدی: هواشناسی
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار