لاریجانی اهداف سفرش به ترکیه را تشریح کرد-راهبرد معاصر

لاریجانی اهداف سفرش به ترکیه را تشریح کرد

رئیس مجلس صبح امروز تهران را به مقصد ترکیه جهت شرکت در دوازدهمین مجمع مجالس آسیایی ترک کرد. لاریجانی پیش از ترک تهران گفت: مجمع مجالس آسیایی در سال های اخیر، تلاش های خوبی برای ایجاد فرصت های تجاری، علمی و همچنین رایزنی در حوزه مسائل امنیتی و امنیت پایدار فراهم کرده است و در این اجلاس نیز  همین تفکر دنبال خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۳ - ۲۳ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 14
کد خبر: ۳۰۷۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ انجمن مجالس آسیایی برای صلح (AAPP) در سال ۱۳۷۸ و به پیشنهاد مجلس بنگلادش تشکیل شد که در سال ۸۵ به پیشنهاد تهران اساسنامه و نام انجمن از AAPP  به مجمع مجالس آسیایی (APA)تغییر نام داد.

 

علی لاریجانی روز شنبه در رأس هیات پارلمانی عازم ترکیه شد تا در دوازدهمین مجمع عمومی مجالس آسیایی(APA) حضور یابد.

 

 سیده فاطمه ذوالقدر نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس، هاجر چنارانی نماینده مردم نیشابور و فیروزه، محسن کوهکن ‌نماینده مردم لنجان، جلیل رحیمی جهان‌آبادی نماینده مردم تربت جام، تایباد و باخرز، علی کاظمی باباحیدری نماینده مردم اردل و فارسان و جابری انصاری معاون پارلمانی وزارت امور خارجه اعضای گروه پارلمانی مجمع مجالس آسیایی در مجلس شورای اسلامی در این سفر علی لاریجانی را همراهی می‌کنند.

 

همچنین‌ جمعی از معاونین، مدیران کل مجلس، معاون پارلمانی رییس جمهوری و برخی نمایندگان با حضور در فرودگاه مهرآباد، رییس مجلس شورای اسلامی را بدرقه کردند.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی پیش از عزیمت به کشور ترکیه برای حضور در دوازدهمین مجمع مجالس آسیایی در جمع خبرنگاران گفت: سفر به ترکیه برای حضور در مجمع مجالس کشورهای آسیایی انجام می شود. در چند دهه اخیر، شاهد جهش قابل ملاحظه کشورهای آسیایی در حوزه های علم، فناوری، تجارت و روش های حل مسائل سیاسی بوده ایم.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: نمونه این گونه ارتباطات در سال های گذشته  بین دولت ها و مجالس کشورهای آسیایی ملاحظه و سازوکارهایی در حوزه های اقتصاد، امنیت و علم فراهم شده که شانگهای  نمونه ای از آن در عرصه روابط بین  دولت های آسیایی  است.

 

وی ادامه داد:  مجمع مجالس آسیایی در سال های اخیر، تلاش های خوبی برای ایجاد فرصت های تجاری، علمی و همچنین رایزنی در حوزه مسائل امنیتی و امنیت پایدار فراهم کرده است و در این اجلاس نیز  همین تفکر دنبال خواهد شد؛  چرا که رویکرد قرن معاصر ، توجه به تاثیرگذاری کشورهای آسیایی است.

 

 رئیس قوه مقننه افزود: مجمع مجالس آسیایی فرصت  رایزنی برای بهتر شدن روابط اقتصادی بین  کشور ها و گسترش انواع همکاری ها با توجه به سنخیت  کشورها با یکدیگر است.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده