فوت ۳ شهروند در آتش‌سوزی مجتمع ارغوان تاکنون / فرماندار شهریار: احتمال افزایش متوفیان وجود دارد

فوت ۳ شهروند در آتش‌سوزی مجتمع ارغوان تاکنون / فرماندار شهریار: احتمال افزایش متوفیان وجود دارد فرماندار شهریار گفت: ️متاسفانه تاکنون فوت سه نفر از شهروندان در آتش‌سوزی مجتمع ارغوان قطعی است و باتوجه به در جریان بودن عملیات امداد و نجات احتمال افزایش متوفیان وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۴ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 May 06
کد خبر: ۳۰۷۴۲۵

به گزارش راهبرد معاصر، سجاد برنجی فرماندار شهریار دقایقی قبل اظهار کرد: عصر سه‌شنبه مجتمع ارغوان با بیش از ۲۵۰ واحد تجاری و ۵۰ واحد اداری در فاز ۴ اندیشه دچار حریق شد.

و️ی ادامه داد: در همان دقایق اعلام حادثه عوامل امدادی شهریار و سپس شهرستان‌های معین در محل حادثه حاضر شدند و عملیات اطفا حریق در جریان است.

فرماندار شهریار افزود: متاسفانه به دلیل وزش باد و موقعیت مجتمع عملیات اطفا حریق با مشکلاتی رو‌به‌رو می‌شود ولی عوامل آتش نشانی با تمام توان و رشادت در حال مهار آتش هستند.

برنجی اظهار داشت: تاکنون ۲۶ مصدوم به مراکز درمانی منتقل یا به صورت سرپایی درمان شده‌اند.

فرماندار شهریار ادامه داد: متاسفانه تاکنون فوت سه نفر از شهروندان قطعی است و با توجه به در جریان بودن عملیات امداد و نجات احتمال افزایش متوفیان وجود دارد./ فارس

کلمات کلیدی: حریق مجتمع
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار