حزام الاسد: شهر تعز را باید آزاد شده تلقی کنیم برتری دموکرات‌ها با ۱۱ کرسی بیشتر در مجلس نمایندگان آمریکا طبق نظرسنجی سی‌بی‌اس حزب الله لبنان: مقاومت گزینه‌ای ملی برای آزادسازی جنوب لبنان است نامزدی کندی برای ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۸ هکری که در سرقت اطلاعات اف‌بی‌آی دست داشت، در اردن دستگیر شد غریب‌آبادی: نظرات آمریکا درباره طرح هفت‌روزه ایران در حال بررسی است اولین هواپیمای ایرانی در فرودگاه نجف به زمین نشست / از سرگیری پرواز‌های دو کشور وزیر خارجه ارمنستان به تهران سفر می‌کند دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود!

خواجه آصف: در صورت توافق تهران-واشنگتن، مرز پاکستان با ایران امن می‌شود

خواجه آصف: در صورت توافق تهران-واشنگتن، مرز پاکستان با ایران امن می‌شود  وزیر دفاع پاکستان باابراز امیدواری از توافق ایران و آمریکا گفت اسلام‌آباد از بزرگترین منتفعان توافق خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۳ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 May 09
کد خبر: ۳۰۷۶۳۸

به گزارش راهبردمعاصر، «خواجه آصف»، وزیر دفاع پاکستان ضمن ابراز امیدواری از احتمال حصول توافق میان ایران و آمریکا گفت در چنین سناریویی، پاکستان از بزرگترین منتفعان این توافق خواهد بود و بزرگترین دستاورد این خواهد بود که مرز پاکستان با ایران امن می‌شود.

خواجه آصف در یک برنامه تلویزیونی درباره نقش میانجی‌گری کشورش میان ایران و آمریکا گفت اسلام‌آباد روابط تاریخی، جغرافیایی و مذهبی با تهران دارد و این روابط با توازن مدیریت شده است. 

وزیر دفاع پاکستان همچنین گفت در صورت دستیابی به توافق و رفع تحریم‌ها علیه ایران، پاکستان می‌تواند برخی کالاهای مورد نیاز خود از جمله گاز و نفت را که اکنون از بازارهای بین‌المللی تأمین می‌کند، مستقیماً از ایران و از مسیر زمینی دریافت کند.
به گزارش «اکسپرس تریبون»، وی افزود پاکستان در سطح دیپلماتیک موفق شده آمریکا را به پذیرش آتش‌بس برای بازگشت صلح در منطقه ترغیب کند.

وزیر دفاع پاکستان بهبود جایگاه این کشور در صحنه بین‌المللی را ناشی از آنچه «پیروزی تاریخی در برابر هند» خواند، عنوان کرد و گفت این موضوع باعث شده پاکستان در سطح بین‌المللی به‌عنوان کشوری که می‌تواند دشمن بزرگ‌تر از خود را به زانو درآورد، شناخته شود.

وی همچنین اضافه کرد این پیروزی باعث شده کشورهای مختلف و همسایگان، پاکستان را به‌عنوان یک «میانجی قابل اعتماد» بپذیرند.

خواجه آصف در بخش دیگری از سخنانش گفت هند نیز دریافته است که مسائل باید از طریق گفتگو حل شود، هرچند به گفته وی، دولت نارندرا مودی به دلیل رویکرد ایدئولوژیک خود این واقعیت را نمی‌پذیرد.

وزیر دفاع پاکستان در ادامه بار دیگر مدعی شد هند از طریق افغانستان علیه پاکستان «جنگ نیابتی» به‌راه انداخته و برخی گروه‌ها در افغانستان را در این راستا مورد استفاده قرار می‌دهد.

وی در پایان گفت در صورت رسیدن به توافق با افغانستان و توقف درگیری‌های مرزی، پاکستان می‌تواند با امنیت کامل در همه جبهه‌ها در موقعیت قوی‌تری در برابر هند قرار گیرد.

ارسال نظر
captcha