دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند

خواجه آصف: در صورت توافق تهران-واشنگتن، مرز پاکستان با ایران امن می‌شود

خواجه آصف: در صورت توافق تهران-واشنگتن، مرز پاکستان با ایران امن می‌شود  وزیر دفاع پاکستان باابراز امیدواری از توافق ایران و آمریکا گفت اسلام‌آباد از بزرگترین منتفعان توافق خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۳ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 May 09
کد خبر: ۳۰۷۶۳۸

به گزارش راهبردمعاصر، «خواجه آصف»، وزیر دفاع پاکستان ضمن ابراز امیدواری از احتمال حصول توافق میان ایران و آمریکا گفت در چنین سناریویی، پاکستان از بزرگترین منتفعان این توافق خواهد بود و بزرگترین دستاورد این خواهد بود که مرز پاکستان با ایران امن می‌شود.

خواجه آصف در یک برنامه تلویزیونی درباره نقش میانجی‌گری کشورش میان ایران و آمریکا گفت اسلام‌آباد روابط تاریخی، جغرافیایی و مذهبی با تهران دارد و این روابط با توازن مدیریت شده است. 

وزیر دفاع پاکستان همچنین گفت در صورت دستیابی به توافق و رفع تحریم‌ها علیه ایران، پاکستان می‌تواند برخی کالاهای مورد نیاز خود از جمله گاز و نفت را که اکنون از بازارهای بین‌المللی تأمین می‌کند، مستقیماً از ایران و از مسیر زمینی دریافت کند.
به گزارش «اکسپرس تریبون»، وی افزود پاکستان در سطح دیپلماتیک موفق شده آمریکا را به پذیرش آتش‌بس برای بازگشت صلح در منطقه ترغیب کند.

وزیر دفاع پاکستان بهبود جایگاه این کشور در صحنه بین‌المللی را ناشی از آنچه «پیروزی تاریخی در برابر هند» خواند، عنوان کرد و گفت این موضوع باعث شده پاکستان در سطح بین‌المللی به‌عنوان کشوری که می‌تواند دشمن بزرگ‌تر از خود را به زانو درآورد، شناخته شود.

وی همچنین اضافه کرد این پیروزی باعث شده کشورهای مختلف و همسایگان، پاکستان را به‌عنوان یک «میانجی قابل اعتماد» بپذیرند.

خواجه آصف در بخش دیگری از سخنانش گفت هند نیز دریافته است که مسائل باید از طریق گفتگو حل شود، هرچند به گفته وی، دولت نارندرا مودی به دلیل رویکرد ایدئولوژیک خود این واقعیت را نمی‌پذیرد.

وزیر دفاع پاکستان در ادامه بار دیگر مدعی شد هند از طریق افغانستان علیه پاکستان «جنگ نیابتی» به‌راه انداخته و برخی گروه‌ها در افغانستان را در این راستا مورد استفاده قرار می‌دهد.

وی در پایان گفت در صورت رسیدن به توافق با افغانستان و توقف درگیری‌های مرزی، پاکستان می‌تواند با امنیت کامل در همه جبهه‌ها در موقعیت قوی‌تری در برابر هند قرار گیرد.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار