وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

در راستای قانون تشدید مجازات جاسوسی / جزئیات جدید از شناسایی اموال همکاران رسانه‌های معاند

در راستای قانون تشدید مجازات جاسوسی / جزئیات جدید از شناسایی اموال همکاران رسانه‌های معاند با پیگیری‌ها و استعلامات صورت‌گرفته، دو واحد از یک آپارتمان درحال ساخت متعلق به خبرنگار اینترنشنال که تلاش برای اخفای آن کرده بود، شناسایی و به دستور قضایی به نفع مردم توقیف شده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۹ - ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 May 12
کد خبر: ۳۰۷۹۸۹

به گزارش راهبردمعاصر؛ قوه قضائیه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: 

مدتی پیش بود که اعلام شد با دستور مقام قضایی و در راستای قانون تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشورهای متخاصم علیه امنیت و منافع ملی، مقابله با اقدامات خصمانه عوامل رسانه‌های معاند که با دشمن صهیونی- آمریکایی همکاری می‌کنند و در جهت تقویت دشمن گام بر می‌دارند، اموال ثبتی و دارایی‌های بیش از ۴۰۰ چهره خائن به وطن و مردم در خارج از جمله عده‌ای از بازیگران، ورزشکاران، مدیران و خبرنگاران شبکه اسرائیلی اینترنشنال و شبکه من‌وتو توقیف شده است. 

این افراد در همکاری با دولت‌های متخاصم موجبات ایجاد خسارات گسترده‌ای به زیرساخت‌ها و مکان‌های عمومی نظیر مدارس، دانشگاه‌ها، مراکز تحقیقاتی، مراکز صنعتی و… را فراهم کرده‌اند. 

برخی ازاین افراد با انجام اقداماتی سعی در اختفای املاک خود داشتند که با کار پیچیده حقوقی و اطلاعاتی و تلاش‎‌های سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، در حال شناسایی است. 

یکی از این خائنان وطن که با حضور در شبکه اسرائیلی ایران‌اینترنشنال، در راستای اهداف دشمن صهیونی در تجاوز به کشور نقش فعال داشته، فیروزه جابانی است. 

با پیگیری‌ها و استعلامات صورت‌گرفته، دو واحد از یک آپارتمان درحال ساخت متعلق به خبرنگار اینترنشنال که تلاش برای اخفای آن کرده بود، شناسایی و به دستور قضایی به نفع مردم توقیف شده است. 

روند صدور دستور قضایی در مورد ضبط و توقیف اموال مرتبط با برخی از افرادی که به همکاری با رژیم‌های متجاوز آمریکا و اسرائیل مبادرت کرده و به وطن و مردم خیانت کرده‌اند، پس از انجام کار دقیق شناسایی و اطلاعاتی ادامه دارد./اطلاعات

کلمات کلیدی: قوه قضائیه
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار