ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵

ترافیک سنگین در چالوس و هراز / مسیر شمال به جنوب بسته شد

ترافیک سنگین در چالوس و هراز / مسیر شمال به جنوب بسته شد  سرهنگ سیاوش محبی، جانشین پلیس راه راهور فراجا، از اعمال محدودیت و انسداد مقطعی در محور چالوس و آزادراه تهران–شمال خبر داد. 
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۰ - ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 May 13
کد خبر: ۳۰۸۰۸۸

به گزارش راهبردمعاصر؛ سرهنگ سیاوش محبی اظهار داشت: به دلیل ایجاد ترافیک سنگین(۵ کیلومتر) در جاده چالوس و آزادراه تهران–شمال، به‌منظور تخلیه بار ترافیکی و تسهیل در عبور و مرور مسافران، از ساعت ۱۴ روز چهارشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۵، تردد تمامی وسایل نقلیه از سمت چالوس به تهران (شمال به جنوب) ممنوع خواهد بود.

جانشین پلیس راه راهور فراجا در ادامه اظهار داشت: این محدودیت تا زمان روان‌سازی کامل مسیر ادامه داشته و ۲ محور (جاده چالوس و آزادراه تهران–شمال) در مسیر (جنوب به شمال) به‌ صورت یک‌طرفه مدیریت خواهد شد و این طرح تا تخلیه کامل بار ترافیکی ادامه دارد.

وی در ادامه با تشریح آخرین وضعیت ترافیکی محورهای کشور گفت: در محور هراز (رفت و برگشت) محدوده سه‌راهی چلاو، ترافیک سنگین گزارش شده است. همچنین در آزادراه کرج–قزوین حدفاصل مهرویلا تا کمالشهر و در آزادراه قزوین–کرج–تهران در محدوده‌های کمالشهر، استاندارد و پل کلاک نیز ترافیک سنگین جریان دارد.
سرهنگ محبی افزود: در کمربندی دوم تهران نیز حدفاصل تقاطع محور قدیم تهران–قم تا درسون‌آباد، ترافیک سنگین مشاهده می‌شود.

وی با اشاره به وضعیت سایر محورهای مواصلاتی کشور تصریح کرد: در حال حاضر تردد در محورهای فیروزکوه، محور قدیم تهران–بومهن، آزادراه تهران–پردیس، آزادراه قزوین–رشت (رفت و برگشت)، به صورت روان در جریان است.

جانشین پلیس راه راهور فراجا همچنین تأکید کرد: محورهای شمالی کشور در حال حاضر فاقد هرگونه مداخلات جوی هستند./مهر

کلمات کلیدی: ترافیک
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار