پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست! شهباز شریف: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا شامل موشک‌های بالستیک نمی‌شود تجاوز اسرائیل به جنوب لبنان همزمان با آغاز مذاکرات بیروت و تل‌آویو آغاز دور پنجم مذاکرات لبنان و اسرائیل در واشنگتن عضو هیات مذاکره‌کننده: انحصار خرید کالای آمریکایی در هیچ تفاهم و توافقی وجود ندارد دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد
حسن هانی زاده، کارشناس مسائل بین‌الملل در گفت‌وگو با «راهبرد معاصر» مطرح کرد:

«روز نکبت» لکه ننگ تاریخ بشریت

حسن هانی زاده، کارشناس مسائل بین‌الملل با بیان اینکه روز نکبت نقطه سیاه تاریخ بشریت است، گفت: قدرت‌های استکباری با ایجاد رژیم صهیونیستی درپی تحقق سیاست‌های کثیف خود بودند.
حسن هانی زاده؛ کارشناس مسائل بین‌الملل
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۳ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 May 19
کد خبر: ۳۰۸۴۵۴

«روز نکبت» لکه ننگ تاریخ بشریت

به گزارش «راهبرد معاصر»؛ تقویم روزی را از 78 سال پیش تاکنون در خود ثبت کرده است که از سویی بیانگر مظلومیت و رنج‌های ملتی است که قربانی سلطه گری‌های نظام سلطه شده است و از سوی دیگر ننگی ابدی را بر پیشانی مدعیان حقوق بشر ثبت کرده که تا به امروز نیز به اشکال مختلف ادامه یافته است. 

14

۷۸ سال پیش صهیونیست‌ها به تدریج یهودیان را وارد فلسطین اشغالی کردند و برای صهیونیست ها شهرک های مسکونی ساختند

مه 1948 میلادی رژیم صهیونیستی با تبانی قدرت‌های بزرگ در حالی معرفی شد که سنگ بنای آن بر سرزمین فلسطین با مردمانی رنج کشیده بود. فلسطینیان 15 می را «روز نکبت» نام نهادند تا همیشه این روز در افکار عمومی جهانی به عنوان نماد بی کفایتی نهادهای بین‌المللی و جاه طلبی‌های نظام سلطه که برای منافع خویش ملتی را از خانه و کاشانه آواره و قتل عام کردند، باقی بماند.

حسن هانی زاده، کارشناس مسائل بین‌الملل درباره چرایی نامگذاری ۱۵ می به عنوان «روز نکبت» به «راهبرد معاصر» گفت: در روز نکبت سرنوشت مردم فلسطین و مردم منطقه به‌وسیله آمریکا، لابی صهیونیستی و سرمایه داران صهیونیسم با کمک برخی سران مرتجع عرب با آواره کردن صدها هزار فلسطینی، آغاز کشتار آن‌ها و تجاوزات رژیم صهیونیستی به‌طرز نکبت باری رقم زده شد. 

وی با بیان اینکه از آن زمان تاکنون غرب آسیا دستخوش سلسله ناآرامی ها و کشتار مردم بی دفاع شده است، افزود: ۷۸ سال پیش صهیونیست‌ها به تدریج یهودیان بیش از 100 کشور را وارد فلسطین اشغالی کردند و با خراب کردن خانه های فلسطینیان برای صهیونیست ها شهرک های مسکونی ساختند. صهیونیست‌ها با توسل به حمایت کشورهای غربی و خشونت علیه مردم فلسطین، در منطقه برای سرکوب مخالفان آمریکا و غرب ماندند و تا امروز جنایات بیشماری را در پرونده خود ثبت کرده اند.

کارشناس مسائل بین‌الملل عنوان کرد: ۷۸ سال گذشته درگیری ها و جنگ های مختلفی بین کشورهای عربی و رژیم صهیونیستی انجام شد، اما معادله به نفع ملت فلسطین تغییر نکرد، زیرا متأسفانه سازمان ملل متحد با شناسایی رسمی رژیم صهیونیستی در حق ملت فلسطین جفا کرد، از نکبتی که به واسطه سیاست های پلید آنگلوساکسونی انگلیس، آمریکا و فرانسه بر سر مردم فلسطین و منطقه تحمیل شد حمایت کرد یا به سادگی از کنار کشتارها گذشت.

هانی زاده گفت: متأسفانه در پدیدار شدن روز نکبت و فجایایی که بر ملت های مختلف در بیش از هفت دهه گذشته به واسطه قدرت گرفتن رژیم منحوس صهیونیستی تحمیل شد، نمی توان نقش کشورهای منطقه ای را نادیده گرفت، زیرا در کنار رژیم صهیونیستی به صورت پیدا و پنهان به نوعی از اعمال وحشیانه این رژیم سرکوبگر و کشتار ملت‌های اسلامی و مردم فلسطین حمایت کردند.

در ۴۷ سال بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، سران جمهوری اسلامی ایران تمام توان خود را برای مقابله با گسترش نفوذ صهیونیست‌ها در منطقه و کمک به ملت فلسطین به‌کار بستند

وی تصریح کرد: تمام ناآرامی ها، کشتارها و آوارگی میلیون ها فلسطینی و ترور هزاران شخصیت و نخبه سیاسی، فرهنگی و علمی فلسطینی و عربی به‌وسیله رژیم صهیونیستی بخشی از پیامدهای دردناک روز نکبت و همچنان دامنگیر منطقه است، لذا همه کشورهایی که به اشکال مختلف در کنار و حامی رژیم صهیونیستی بودند، در این موضوع شریک جرم به‌شمار می‌روند.

هانی زاده عنوان کرد: در ۴۷ سال بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، سران جمهوری اسلامی ایران تمام توان خود را برای مقابله با گسترش نفوذ صهیونیست‌ها در منطقه و کمک به ملت فلسطین به‌کار بستند، هرچند بابت دفاع از مردم فلسطین، ایرانیان هزینه های زیادی متحمل شدند اما همچنان به دفاع از آرمان فلسطین و مقابله با متجاوز باور قلبی دارند، در حالی که برخی کشورها و رژیم های مرتجع عرب در کنار رژیم صهیونیستی و علیه ملت فلسطین و ایران قرار گرفتند. 

وی افزود: روز نکبت نقطه سیاهی در تاریخ بشریت تلقی می شود، روزی که قدرت‌های استکباری با تولد مولود ناپاکی همچون رژیم صهیونیستی امنیت را از منطقه گرفتند تا سیاست‌های کثیف خود را محقق کنند.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار