پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۵ / ریزش قیمت طلا در راه است؟ دستور پزشکیان برای آزادسازی مطالبات ۴ میلیارد یورویی + جزئیات آخرین قیمت طلا و انواع سکه امروز دوشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۵/ کاهش قیمت طلا و سکه علت گرانی ارز اربعین اعلام شد + توضیحات مهم بانک مرکزی آغاز قطع برق در کشور/ جزییات خاموشی‌های دو روز آینده زمان حذف کارت سوخت مشخص شد؟ / دستور فوری دولت درباره انتقال سهمیه سوخت به کارت‌های بانکی مهلت طرح رایگان ارتقا ایمنی ایران خودرو جزییات فروش محصولات مدیران خودرو تیر ۱۴۰۵ آخرین وضعیت پرواز‌های فرودگاه امام / مسافران بخوانند جزئیات جدید پرداخت معوقات بازنشستگان لغو ممنوعیت فصلی واردات و ترخیص برنج در سال ۱۴۰۵ سود سهام عدالت ۱۴۰۵ کی واریز می‌شود؟ آخرین اخبار سهام عدالت ۱۴۰۵ و جزئیات مرحله جدید پرداخت نرخ ارز در مرکز مبادلات امروز یکشنبه ۲۱ تیر اطلاعیه توانیر در مورد برنامه خاموشی‌های تابستان ۱۴۰۵ جزییات تازه درباره تغییر در نحوه سوخت‌گیری/ چرا کارت سوخت به کارت بانکی منتقل نشد؟

افزایش دوباره قیمت سوخت در راه است؟/ رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت پاسخ داد

افزایش دوباره قیمت سوخت در راه است؟/ رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت پاسخ داد رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت با اشاره به خبرهای منتشرشده درباره مدیریت سوخت گفت: قصد داریم امسال مرحله دوم اصلاح نرخ سوخت را نیز اجرا کنیم اما هنوز به جمع‌بندی نهایی که قابل اعلام باشد نرسیده‌ایم.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۰ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 May 19
کد خبر: ۳۰۸۶۰۳

به گزارش راهبردمعاصر، الیاس حضرتی در تشریح برنامه‌های اقتصادی دولت اظهار کرد: یکی از موضوعات اصلی، افزایش کالابرگ و مدیریت نیرو در وزارت نیرو با توجه به شرایط معیشتی است. دولت می‌خواهد در این اقتصاد تورمی از مردم حمایت کند و در عین حال با بسیج عمومی و بهره‌گیری از ظرفیت همه آحاد ملت، اصناف و اتحادیه‌ها، بخشی از بار اداره کشور را به کمک مردم پیش ببرد.

وی افزود: این راهبرد از قبل نیز وجود داشت، اما امروز بیش از گذشته به آن نیاز داریم؛ چراکه باید از ظرفیت یکایک فعالان اقتصادی، از جمله تولیدکنندگان، اتاق بازرگانی و اتحادیه‌های مختلف اصناف استفاده شود. شرایط کشور از نظر درآمدهای ارزی و ریالی به گونه‌ای است که این موضوع هم برای دولت یک راهبرد و هم یک تاکتیک اجرایی محسوب می‌شود.

حضرتی ادامه داد: خوشبختانه تمام استانداری‌ها و استان‌های مرزی فعال هستند و کالاهای زیادی وارد کشور می‌شود؛ مواد اولیه‌ای که پیش‌تر از طریق پتروشیمی‌ها یا فولاد مبارکه با مشکل مواجه شده بود، اکنون از طریق استان‌ها در حال تأمین است و ما اطمینان داریم که در کشور هیچ کمبودی احساس نخواهد شد.

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت همچنین با اشاره به خبرهای منتشرشده درباره مدیریت سوخت گفت: قصد داریم امسال مرحله دوم اصلاح نرخ سوخت را نیز اجرا کنیم اما هنوز به جمع‌بندی نهایی که قابل اعلام باشد نرسیده‌ایم./مشرق

کلمات کلیدی: بنزین
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار