کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران

تضمین کتبی شرط پاکستان / در غیر این صورت روابط تنش‌آلود باقی می‌ماند

تضمین کتبی شرط پاکستان / در غیر این صورت روابط تنش‌آلود باقی می‌ماند  وزارت خارجه پاکستان اعلام کرد تا توقف حمایت طالبان از مخالفان مسلح، سیاست ما درباره کابل تغییری نمی‌‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۱ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۵ - 2026 May 23
کد خبر: ۳۰۸۸۸۷

به گزارش راهبردمعاصر، «طاهر اندرابی»، سخنگوی وزارت خارجه پاکستان، با تکرار اتهامات اسلام‌آباد علیه طالبان، مدعی شد روابط کنونی میان پاکستان و افغانستان تحت تأثیر فعالیت گروه‌های مسلح مخالف پاکستان از خاک افغانستان قرار دارد.

وی اظهار داشت: «روابط پاکستان و افغانستان در حال حاضر تحت تأثیر یک عامل اصلی قرار دارد و آن استفاده از خاک افغانستان برای برنامه‌ریزی، تحریک، هدایت و اجرای حملات تروریستی در داخل پاکستان است.»

اندرابی در ادامه، گروه‌های «تحریک طالبان پاکستان» (TTP) و «ارتش آزادی‌بخش بلوچ» (BLA) را عاملان اصلی این حملات معرفی کرد و مدعی شد طالبان یا در این اقدامات همدست است یا با چشم‌پوشی، زمینه وقوع آن‌ها را فراهم می‌کند.

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان همچنین با اشاره به حملات نظامی این کشور به خاک افغانستان از مهرماه سال گذشته تاکنون، گفت اسلام‌آباد خواستار دریافت تضمین‌های کتبی از سوی طالبان برای جلوگیری از فعالیت گروه‌های مخالف مسلح است. به گفته وی، تا زمان ارائه این تضمین‌ها، روابط دو طرف در وضعیت تنش‌آلود کنونی باقی خواهد ماند.
پاکستان طی ماه‌های اخیر بارها طالبان را به پناه دادن و حمایت از مخالفان مسلح خود متهم کرده است. مقامات پاکستانی ادعا می‌کنند این گروه‌ها از خاک افغانستان علیه امنیت پاکستان فعالیت می‌کنند و از حمایت هند نیز برخوردارند.

در مقابل، طالبان همواره این اتهامات را رد کرده و تأکید دارد که اجازه استفاده از خاک افغانستان علیه هیچ کشوری را نخواهد داد. مقامات طالبان همچنین بارها اعلام کرده‌اند اسلام‌آباد نباید مسئولیت ناکامی‌های امنیتی خود را متوجه کابل کند./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار