آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

اخراج مخفیانه دیپلمات‌های چینی از آمریکا

منابع آگاه از اخراج بدون سر و صدای دو دیپلمات چینی از آمریکا به اتهام جاسوسی خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۹ - ۲۴ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 15
کد خبر: ۳۰۹۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ بنا به گفته منابع آگاه، دولت آمریکا پائیز امسال به طور مخفیانه دو مقام سفارت چین را به اتهام آنچه ورود غیرقانونی به یک پایگاه نظامی حساس در ویرجینیا خوانده، اخراج کرده است.

 

بنا به نوشته روزنامه نیویورک تایمز این اولین بار در سی سال گذشته است که دیپلمات‌های چین به جاسوسی متهم می‌شوند.

 

منابع آگاه می‌گویند مقامات آمریکایی معتقدند دست کم یکی از این مقامات چینی، که به همراه همسرش در آمریکا اقامت داشته، یک افسر اطلاعاتی بوده که در پوشش دیپلمات فعالیت می‌کرد.

 

واشنگتن و پکن تاکنون از اظهارنظر رسمی در این باره خودداری کرده اند و این احتمال می‌رود که در دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا با توجه به تنش‌های تجاری دو کشور، وقوع چنین اتفاقاتی بیشتر شود. مقامات اطلاعاتی آمریکا معتقدند که چین در مقایسه با دیگر کشور‌ها بزرگترین تهدید جاسوسی و اطلاعاتی برای واشنگتن به شمار می‌رود.

 

روزنامه نیویورک تایمز با استناد به گفته برخی مقامات آمریکا مدعی شد در ماه‌های اخیر تعداد بیشتری از اتباع چین که دارای گذرنامه دیپلماتیک بودند، در حوالی نهاد‌های دولتی و تحقیقاتی این کشور رویت شدند. وزارت خارجه آمریکا در ماه اکتبر از تشدید محدودیت‌های مربوط به فعالیت دیپلمات‌های چین خبر داد.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر