درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

مصوبه مجلس در مورد استخدام معلمان حق التدریس

یک فوریت طرح استفساریه مربوط به قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمین حق التدریسی و آموزشیاران نهضت سواد آموزی در وزارت آموزش و پرورش تصویب شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۰ - ۲۵ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 16
کد خبر: ۳۰۹۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ در جلسه عصر امروز یکشنبه مجلس شورای اسلامی، یک فوریت طرح استفساریه تبصره ۱۰ ماده ۱۷ قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمان حق التدریسی و آموزشیاران نهضت سواد آموزی در وزارت آموزش و پرورش با ۱۲۶ رای موافق، ۲۶ رای مخالف و ۹ رای ممتنع از مجموع ۱۹۶ نماینده حاضر در مجلس تصویب شد.


در صورت تصویب نهایی این استفساریه در مجلس، کسانی که به عنوان مربیان پیش دبستانی، نیروهای خرید خدمت آموزشی و حق التدریسان غیر مستمر با آموزش و پرورش همکاری داشته‌اند و حق الزحمه(حقوق) خود را از محل سرانه مدارس و یا سازوکار انجمن اولیا و مربیان دریافت کرده‌اند مشمول تبصره ۱۰ ماده ۱۷ قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمین حق التدریسی و آموزشیاران نهضت سواد آموزی در وزارت آموزش و پرورش اصلاحیه مصوب ۳/ ۶/ ۹۵ و صدر ماده الحاقی مصوب ۱۳/ ۶/ ۹۷ می‌شود.

 

متقاضیان درخواست بررسی این طرح را با قید دو فوریت داشتند که با ۱۲۹ رای موافق، ۳۲ رای مخالف و ۶ رای ممتنع از مجموع ۱۹۶ نماینده حاضر در مجلس با آن مخالفت کردند و در نهایت یک فوریت آن به تصویب کردند.

ارسال نظر