تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد

مصوبه مجلس در مورد استخدام معلمان حق التدریس

یک فوریت طرح استفساریه مربوط به قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمین حق التدریسی و آموزشیاران نهضت سواد آموزی در وزارت آموزش و پرورش تصویب شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۰ - ۲۵ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 16
کد خبر: ۳۰۹۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ در جلسه عصر امروز یکشنبه مجلس شورای اسلامی، یک فوریت طرح استفساریه تبصره ۱۰ ماده ۱۷ قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمان حق التدریسی و آموزشیاران نهضت سواد آموزی در وزارت آموزش و پرورش با ۱۲۶ رای موافق، ۲۶ رای مخالف و ۹ رای ممتنع از مجموع ۱۹۶ نماینده حاضر در مجلس تصویب شد.


در صورت تصویب نهایی این استفساریه در مجلس، کسانی که به عنوان مربیان پیش دبستانی، نیروهای خرید خدمت آموزشی و حق التدریسان غیر مستمر با آموزش و پرورش همکاری داشته‌اند و حق الزحمه(حقوق) خود را از محل سرانه مدارس و یا سازوکار انجمن اولیا و مربیان دریافت کرده‌اند مشمول تبصره ۱۰ ماده ۱۷ قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمین حق التدریسی و آموزشیاران نهضت سواد آموزی در وزارت آموزش و پرورش اصلاحیه مصوب ۳/ ۶/ ۹۵ و صدر ماده الحاقی مصوب ۱۳/ ۶/ ۹۷ می‌شود.

 

متقاضیان درخواست بررسی این طرح را با قید دو فوریت داشتند که با ۱۲۹ رای موافق، ۳۲ رای مخالف و ۶ رای ممتنع از مجموع ۱۹۶ نماینده حاضر در مجلس با آن مخالفت کردند و در نهایت یک فوریت آن به تصویب کردند.

ارسال نظر