حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر

سخنگوی ارتش: امروز دیپلماسی و میدان نزدیک‌تر و هماهنگ‌تر از هر زمانی در مسیر تحقق منافع و عزت ملی کشور می‌کوشند

سخنگوی ارتش: امروز دیپلماسی و میدان نزدیک‌تر و هماهنگ‌تر از هر زمانی در مسیر تحقق منافع و عزت ملی کشور می‌کوشند سخنگوی وزارت امور خارجه امشب با انتشار تصویری از حضور سخنگوی ارتش در وزارت امور خارجه نوشت: میدان‬⁩ و ⁧‫دیپلماسی‬⁩ دوشادوش هم، برای یک ملت، یک کشور و یک هدف؛ آماده برای هر وضعیتی.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۰ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۵ - 2026 May 31
کد خبر: ۳۰۹۵۲۳

به گزارش راهبرد معاصر، امیر سرتیپ محمد اکرمی‌نیا سخنگوی ارتش، عصر امروز شنبه نهم خردادماه با حضور در محل وزارت امور خارجه با اسماعیل دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

سخنگوی ارتش با تأکید بر نقش مکمل دیپلماسی و میدان در صیانت از منافع و امنیت ملی، اظهار داشت: امروز دیپلماسی و میدان نزدیک‌تر و هماهنگ‌تر از هر زمانی در مسیر تحقق منافع و عزت ملی کشور می‌کوشند و نتیجه این هماهنگی و تلاش هم‌افزا را می‌توان در دستاورد‌های بزرگ ملت ایران و ناکام گذاشتن دشمنان در جنگ‌ها و دسیسه‌های یک سال اخیر مشاهده کرد.

بقائی هم با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مدافع وطن در ارتش جمهوری اسلامی ایران و سپاه پاسداران و با تجلیل از حضور مستمر و اقتدارزای مردم در میدان و خیابان طی ۹۰ روز گذشته برای ناکام گذاشتن شرارت‌های دشمنان، فداکاری و رشادت نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران در دفاع از کیان ایران را مایه افتخار هر ایرانی دانست و تاکید کرد که قدرت و اقتدار نیرو‌های مسلح پشتوانه محکم وزارت امور خارجه در صیانت از منافع ملی ایران در عرصه دیپلماسی است.

اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه امشب (شنبه) با انتشار تصویری از حضور امیر سرتیپ محمد اکرمی‌نیا سخنگوی ارتش در محل وزارت امور خارجه در شبکه ایکس نوشت: میدان‬⁩ و ⁧‫دیپلماسی‬⁩ دوشادوش هم. برای یک ملت؛ برای یک کشور؛ برای یک هدف؛ آماده برای هر وضعیتی.

سخنگوی وزارت امور خارجه همچنین شعری از نظامی گنجه‌ای را بازنشر داده است:

زره پوشم ار تیغ بازی کنی

‏کمر بندم ار صلح سازی کنی

‏به هر‌چه آن نمایی تو از گرم و سرد

‏پذیرنده‌ام ز آشتی و نبرد

‏بیا تا چه داری ز شمشیر و جام

‏که دارم درین هر دو دستی تمام!

‏ «نظامی گنجه‌ای»

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار