سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

جنگ روانی جدید آمریکا: ادعای توافق برای ارسال اورانیوم ایران به واشنگتن / مقامات ایرانی: کاملاً تکذیب می‌شود

جنگ روانی جدید آمریکا: ادعای توافق برای ارسال اورانیوم ایران به واشنگتن / مقامات ایرانی: کاملاً تکذیب می‌شود منابع آمریکایی مدعی شدند که ترامپ پیشنهادات تازه‌ای و «سختگیرانه‌تری» برای تهران ارسال کرده و منتظر پاسخ است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۸ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۵ - 2026 May 31
کد خبر: ۳۰۹۵۲۸

به گزارش راهبردمعاصر، در ادامه روایت‌های مختلف از سوی منابع آمریکایی در ارتباط با یادداشت تفاهم میان آمریکا و ایران، روزنامه نیویورک‌تایمز نیز به نقل از منابع آگاه خود گزارش داد که «دونالد ترامپ، شروط مربوط به چارچوب یک توافق احتمالی با ایران را سخت‌گیرانه‌تر کرده و اصلاحات پیشنهادی را به تهران ارسال کرده است».

طی روزهای گذشته، برخی گمانه‌زنی‌ها از کلیات یادداشت تفاهم میان ایران و آمریکا، موجی از انتقادات علیه ترامپ را در آمریکا برانگیخته است و بسیاری آن را یک شکست کامل برای او توصیف کرده‌اند.

بر اساس گزارش نیویورک تایمز، ترامپ نسبت به برخی بندهای این چارچوب، به‌ویژه موارد مرتبط با آزادسازی دارایی‌ها برای ایران، ابراز نگرانی کرده است.

همچنین یکی از مقام‌های آمریکایی گفته است او از طولانی شدن روند پاسخ ایران به پیشنهادهای واشنگتن ابراز نارضایتی و خستگی کرده است.

این مقام آمریکایی همچنین مدعی شد که هدف از این اصلاحات، «وادار کردن ایران به پذیرش چارچوب اولیه‌ای است که پیش‌تر به ایران ارائه شده بود».

به گفته منابع آمریکایی، در تدوین این تغییرات، برخی میانجی‌ها از جمله پاکستان نیز نقش داشته‌اند.

در بخش دیگری از این گزارش آمده است که چارچوب پیشنهادی ترامپ، شامل پایان درگیری‌ها در برابر رفع محدودیت‌های اعمال‌شده از سوی ایران بر تنگه هرمز است.

نیویورک تایمز به نقل از منابع خود همچنین نوشت که موضوعات اصلی مورد اختلاف، از جمله برنامه هسته‌ای ایران، به مذاکرات و دورهای بعدی گفت‌وگوها موکول خواهد شد.

همزمان وبگاه آکسیوس نیز به عنوان بازوی تبلیغاتی و جنگ روانی آمریکا و رژیم صهیونیستی به نقل از یک مقام آمریکایی مدعی شد که ترامپ روز جمعه گذشته خواستار اعمال اصلاحاتی بر یادداشت تفاهم با ایران شده است.

مقامات مورد اشاره آکسیوس به این وبسایت گفته‌اند: «ترامپ انتظار دارد به‌زودی توافق [یادداشت تفاهم] نهایی شود، اما بر نکاتی که برای او اهمیت دارد، به‌ویژه موارد مرتبط با مواد هسته‌ای ایران، تأکید و حساسیت ویژه دارد».

آکسیوس سپس در یک جنگ روانی آشکار، طوری وانمود کرد که گویا ایران با ارسال اورانیوم غنی‌ شده به آمریکا موافقت کرده و تنها جزئیات آن مبهم است؛ موضوعی که مقامات ایرانی بارها از ریشه آن را رد کرده‌اند. آکسیوس نوشت: «ترامپ خواستار جزئیات بیشتری درباره چگونگی و زمان‌بندی دریافت اورانیوم غنی‌شده ایران توسط واشنگتن است».

مقامات مورد اشاره آکسیوس در ادامه مدعی شدند: «ما آماده‌ایم یک هفته یا بیشتر صبر کنیم تا اطمینان حاصل شود که رئیس‌جمهور به خواسته‌های خود از ایران دست می‌یابد»./مشرق

کلمات کلیدی: ترامپ جنگ
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار