واکنش نخست وزیر پاکستان به تحولات یمن و حمله عربستان به فرودگاه صنعا اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند

نیویورک‌تایمز: ترامپ شرایط سخت‌تری را برای چارچوب صلح به ایران ارسال کرده است

نیویورک‌تایمز: ترامپ شرایط سخت‌تری را برای چارچوب صلح به ایران ارسال کرده است روزنامه نیویورک تایمز به نقل از مقامات گزارش داد که ترامپ چارچوب صلح اصلاح شده با ایران را با شرایط سختگیرانه‌تر به تهران ارسال کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۹ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۵ - 2026 May 31
کد خبر: ۳۰۹۵۹۱

به گزارش راهبرد معاصر، نیویورک تایمز به نقل از سه مقام آگاه اعلام کرد: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا عناصری از پیش‌نویس توافق را اصلاح کرده و آن را برای بررسی به تهران بازگردانده است. این گزارش به تغییرات دقیق اعمال شده در متن اشاره‌ای نکرده است.

دو تن از این مقام‌ها گفتند ترامپ نگران بخش‌هایی از توافق احتمالی است که شامل آزادسازی دارایی‌های مسدود شده برای ایرانیان می‌شود همان اقداماتی که او به شدت بابت آنها از باراک اوباما به خاطر انجام همین کار انتقاد کرده است.

به گفته یکی دیگر از این مقام‌ها ترامپ از مدت زمانی که طول کشیده تا ایران به پیشنهادات واشنگتن پاسخ دهد، ناامید شده است. این پیشنهادات با مشارکت واسطه‌ها، از جمله پاکستان، تدوین شده است.

تغییرات پیشنهادی ترامپ با هدف اعمال فشار بر ایران برای پذیرش توافق اعمال شده است.

ترامپ روز جمعه ترامپ به مدت دو ساعت در اتاق وضعیت با دستیاران ارشد خود برای بحث در مورد پایان جنگ ملاقات داشت، اما جلسه را بدون هیچ اعلامی ترک کرد.

این چارچوب در واقع به کمپین نظامی ایالات متحده و اسرائیل علیه ایران در ازای لغو محاصره تنگه هرمز، یک آبراه حیاتی برای حمل و نقل نفت و گاز توسط ایران پایان می‌دهد. این آبراه پیش از آغاز حملات به ایران در ۲۸ فوریه برای تجارت باز بود.

همچنین گفته می‌شود که برخی از دشوارترین مسائل، مانند آینده برنامه هسته‌ای ایران، به دور‌های بعدی مذاکرات موکول خواهد شد./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار