رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم هشدار سپاه در پاسخ به حمله به نفتکش‌های ایران؛ خدمه نفتکش‌ها در اسکله‌های کویت و بحرین شناور خود را سریعا ترک کنند  حمله به دومین شناور در اطراف جزیره خارگ شنیده شدن صدای چند انفجار در جزیره خارگ و حوالی ساحل جاسک سخنگوی قرارگاه خاتم: آمریکا تهدید کرده که سه نفتکش ایرانی را هدف قرار خواهد داد؛ در صورت تعرض به کشتی‌های ایرانی، پایگاه‌های آمریکا را در منطقه به شدت هدف قرار خواهیم داد سپاه پاسداران از انهدام پهپاد پیشرفته MQ ۱ خبر داد شکار جدید سپاه زهپاد Dive‑LD؛ زیردریایی خودکار ۶۰۰۰ متری آمریکا در تنگه هرمز به دام افتاد موشک بالستیک قاسم بصیر را بشناسید عبدالرئوف اسحاقی کیست؟ / اولین تصاویر عبدالرئوف اسحاقی ترور فرمانده بسیج در سیستان و بلوچستان + جزئیات شهادت و حمله جزییات خنثی‌سازی مهمات در بوشهر سخنگوی قرارگاه خاتم: اگر محاصره دریایی و مزاحمت برای کشتی‌های ایرانی ادامه یابد شناور‌های نظامی آمریکا را شدیدتر از قبل می‌زنیم جدیدترین خبر درباره ساعت کاری ادارات  انهدام یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان + جزئیات مشخصات دقیق بمب استفاده شده در حمله آمریکا به عروسی سیریک

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: آمریکا در جنگ شناختی هم شکست خورده است

خسروپناه  دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: اظهارات متناقض ترامپ حاکی از باخت او در مقابل ایران است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۷ - ۱۱ خرداد ۱۴۰۵ - 2026 June 01
کد خبر: ۳۰۹۶۵۷

به گزارش راهبردمعاصر؛ حجت‌الاسلام عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی،  درباره تلاش دشمن برای روایت وارونه از نتایج جنگ تحمیلی سوم و پیروز جلوه دادن خود در مقابل ایران و اقدامات تبیینی که در این چارچوب باید انجام داد، گفت: جنگی که ما درگیر آن هستیم یک جنگ ترکیبی است. یکی از اجزا و عناصر جنگ ترکیبی، جنگ شناختی است که دشمن در آن تلاش می‌کند، واقعیات را معکوس جلوه دهد.

وی با اشاره به اظهارات متناقض رئیس جمهور آمریکا درباره پیروزی در جنگ با ایران، یادآور شد: اظهارات متناقض او نشان‌دهنده باخت‌شان در برابر ایران است. با این اظهارات، جمهوری‌خواهان نیز او را مسخره می‌کنند چه رسد به دموکرات‌ها که با او مخالف هم هستند.

خسروپناه این موضوع را به دلیل استقامت مردم، وحدت و همدلی مسئولین و مردم و انسجامی که بین امام و امت و دولت و ملت در ایران شکل گرفته دانست و ادامه داد: حضور گسترده مردم در میادین، پشتوانه رزمندگان دلاور ما در میدان جنگ بود و از همه مهمتر این استغاثه‌ها و دعاهایی که شب‌ها انجام می‌شود، باعث مضاعف شدن استقامت، قدرت و قوت مردم می‌شود.

دبیر شورای‌عالی انقلاب فرهنگی به اظهارات کارتر از روسای جمهور سابق آمریکا اشاره کرد و گفت: به قول کارتر در سخنرانی در سال 98 هجری شمسی، دولت آمریکا 246  سال قبل  شکل گرفته و از این 246 سال، تنها حدود 16 سال نجنگیده است و همه این دوران را در حال جنگ بوده است. این جنگها را با امید پیروزی انجام داده و در استثناتی  مانند جنگ ویتنام شکست‌خورده است.

وی یادآور شد: در جنگ رمضان نیز مفتضحانه شکست خورد و شکستی بر پیشانی‌اش هک شد. در حال حاضر نیز مذبذب و مردد و گیج است و انشا‌الله در همین حالت باقی می‌ماند./تسنیم

کلمات کلیدی: خسروپناه
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار