ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس

ریابکوف: تهران و واشنگتن از هرگونه رویارویی نظامی مجدد پرهیز کنند

ریابکوف معاون وزیر خارجه روسیه ضمن ابراز امیدواری نسبت به توافق احتمالی میان ایران و آمریکا، گفت که باید از تشدید دوباره تنش میان تهران و واشنگتن جلوگیری شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۳ - ۱۱ خرداد ۱۴۰۵ - 2026 June 01
کد خبر: ۳۰۹۶۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، «سرگئی ریابکوف» معاون وزیر امور خارجه روسیه عصر دوشنبه خطاب به خبرنگاران اظهار کرد: روسیه امیدوار است که توافق بالقوه برای حل اختلافات که در حال حاضر بین واشنگتن و تهران در حال بررسی است، عملی شود.

طبق گزارش خبرگزاری «اسپوتنیک»، معاون وزیر خارجه روسیه تاکید کرد: ما امیدواریم که قالب توافق بالقوه‌ای که در روز‌ها و هفته‌های اخیر مورد بحث قرار گرفته است، یعنی یک یادداشت تفاهم و یک رویکرد مرحله‌ای خاص برای حل مشکلات موجود، عملی شود.

ریابکوف همچنین تاکید کرد: برای روسیه و ایران مهم است که از تشدید جدید درگیری نظامی جلوگیری شود و به‌طور کلی باید تهران و واشنگتن از هرگونه رویارویی نظامی مجدد پرهیز کنند.

وی افزود: روسیه برای ارائه کمک به توافق بالقوه بین ایران و ایالات متحده آماده است.

لازم به ذکر است، ایران و آمریکا اعلام کرده‌اند برای دستیابی به تفاهم‌نامه پایان جنگ پیشرفت قابل توجهی انجام شده است، اگرچه برخی مسائل برای نهایی کردن آن هنوز به بررسی بیشتری نیاز دارد. «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا پس از بی‌نتیجه ماندن دور اول مذاکرات ایران و آمریکا در ۲۳ فروردین در اسلام‌آباد اقدام به محاصره غیرقانونی بنادر ایران کرد که روند دیپلماسی را با پیچیدگی‌های تازه‌ای مواجه ساخت.

طبق اعلام تهران، این تفاهم‌نامه در بحث بازگشایی تنگه هرمز، اقدامات اعتمادسازی آمریکا از جمله با آزادسازی پول‌های بلوکه‌شده ایران و پایان درگیری‌های نظامی در تمامی جبهه‌هاست که پس از آن فرصت مذاکراتی تازه‌ای در بازه زمانی محدود برای بررسی موضوع هسته‌ای آغاز خواهد شد.

معاون وزیر امور خارجه روسیه در ادامه با بیان اینکه این کشور در حال مذاکره با ایالات متحده در مورد مسائل مربوط به کوبا است، به خبرنگاران گفت: مسئله فشار بر کوبا از سوی واشنگتن در تماس‌های ما با آمریکایی‌ها مطرح است. من تمایلی به بیان جزئیات ندارم، اما می‌توانم بگویم که رویکرد‌های ما کاملا متفاوت است. ما کلیت شرایطی را که کوبا در نتیجه محاصره غیرقانونی آمریکا و افزایش فشار در آن قرار دارد، درک می‌کنیم و نمی‌توانیم در این زمینه بی‌تفاوت بمانیم.

دونالد ترامپ که طی چند ماه اخیر سیاست «فشار حداکثری» علیه کوبا را در پیش گرفته، مدعی شد که این کشور همچنان «تهدیدی استثنایی» برای امنیت ملی ایالات متحده به شمار می‌رود.

در همین حال، کوبا علاوه بر تحریم‌های طولانی‌مدت آمریکا که از سال ۱۹۶۲ اعمال شده، با محدودیت‌های جدیدی نیز مواجه است. از جمله این اقدامات، تحریم نفتی اعمال‌شده از سوی واشنگتن از ژانویه سال جاری است که ورود محموله‌های سوخت به این کشور را به‌شدت محدود کرده است.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار