سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

ریابکوف: پروژه مدرنیزه کردن «فردو» به طور کامل انجام خواهد شد

ریابکوف: پروژه مدرنیزه کردن «فردو» به طور کامل انجام خواهد شد معاون وزیر خارجه روسیه درباره تعلیق اقدامات شرکت «روس اتم» در تاسیسات اتمی فردو تاکید کرد که مسکو این پروژه را به طور کامل اجرا خواهد کرد، اما نیاز به زمان برای ارزیابی شرایط جدید است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۰ - ۱۶ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 07
کد خبر: ۳۰۰۶۵

معاون وزیر خارجه روسیه درباره تعلیق اقدامات شرکت «روس اتم» در تاسیسات اتمی فردو تاکید کرد که مسکو این پروژه را به طور کامل اجرا خواهد کرد، اما نیاز به زمان برای ارزیابی شرایط جدید است.

ریابکوف: پروژه مدرنیزه کردن «فردو» به طور کامل انجام خواهد شد
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، «سرگئی ریابکوف» معاون وزیر خارجه روسیه جمعه شب اعلام کرد که مسکو پروژه مدرنیزه کردن تاسیسات هسته‌ای فردو در ایران را تکمیل خواهد کرد.

روز پنج شنبه شرکت روسی مجری طرح تبدیل مرکز فردو به محلی برای تولید ایزوتوپ‌های پایدار اعلام کرد با توجه به آغاز غنی‌سازی اورانیوم در این مرکز، پروژه تولید ایزوتوپ به حالت تعلیق درآمده است.

شرکت «روس اتم» روسیه با بیان اینکه با آغاز غنی‌سازی اورانیوم در مرکز فردو امکان تولید رادیو ایزوتوپ‌های پایدار وجود ندارد، گفته پروژه تبدیل کاربری این مرکز به حالت تعلیق درآمده است.

براساس گزارش خبرگزاری تاس، ریابکوف در واکنش به این موضوع گفت: «ما پروژه را رها نکردیم و در حال مذاکره در این زمینه هستینم. (پروژه) به طور کامل اجرا خواهد شد.»

وی متذکر شد که روسیه فقط زمان می‌خواهد تا به مقتضیات جدید شامل تزریق گاز به سانتریفیوژها و تحمیل تحریمهای تازه واشنگتن علیه این تاسیسات از روز 15 دسامبر واکنش نشان دهد.

معاون وزیر خارجه روسیه افزود: «موضوع فردو در نشست توافق هسته‌ای ایران از سوی نمایندگان ایران و چین مطرح شد. ما با حضور نمایندگان شرکت روس اتم درباره دو موضوع توضیحاتی ارائه کردیم. ما تاکید کرد که تزریق گاز به آبشارهاری سانتریفیوژها مانع انجام پروژه اصلی می‌شود. مسکو نیاز به زمان دارد تا شرایط جدید را ارزیابی کند و احتمالا راههای تکنولوژیکی دیگری پیدا کند و این تعویق در انجام پروژه اجتناب ناپذیر است...»

وی با اشاره به تحریمهای آمریکا علیه تاسیسات فردو که از روز 15 دسامبر آغاز می‌شود نیز گفت: نیاز داریم که خطراتی که با ادامه کار روی این پروژه با آن مواجه می‌شویم را ارزیابی و درک کنیم.

بیانیه روس‌اتم درباره تعلیق پروژه فردو چند هفته پس از آن صادر می‌شود که جمهوری اسلامی ایران در چارچوب روند کاهش تعهد به توافق هسته‌ای، غنی‌سازی اورانیوم در مرکز فردو را آغاز کرد.

ایران اردیبهشت ماه امسال اعلام کرد در واکنش به خروج یکجانبه آمریکا از توافق هسته‌ای و عدم تحقق وعده‌های کشورهای باقی‌مانده در برجام در زمینه جبران آثار منفی تحریم‌های آمریکا، به مرور و تا زمان بازگشت توازن به برجام، پایبندی خود به این توافق را کاهش می‌دهد.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار