رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

آکسیوس: ترامپ از ترس ایران، نتانیاهو را در حمله به لبنان مهار کرد

ترامپ و نتانیاهو رسانه آمریکایی گزارش داد رئیس‌جمهور ایالات متحده از ترس قطع تبادل پیام با ایران، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی را درباره حملات به لبنان مهار کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۷ - ۱۱ خرداد ۱۴۰۵ - 2026 June 01
کد خبر: ۳۰۹۷۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، پایگاه خبری آکسیوس شامگاه دوشنبه گزارش داد «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا پس از هشدار ایران، طرح «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی را برای بمباران اهدافی در بیروت متوقف کرد.

یک مقام صهیونیستی در گفت‌و‌گو با آکسیوس ادعا کرد: «حملات برنامه‌ریزی شده به بیروت انجام نخواهد شد.»

این رسانه آمریکایی تاکید کرد: «تصمیم ترامپ برای مهار نتانیاهو، نشانه روشنی بود مبنی بر اینکه او نمی‌خواهد متحد کلیدی‌اش مانع توافق با ایران شود.»

وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران پیشتر با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرده بود: «علیرغم تلاش‌های اعلامی آمریکا در روز‌های نخست بعد از آتش‌بس جهت وادار کردن رژیم صهیونیستی به توقف تجاوزات علیه لبنان، مسئولیت مستقیم آمریکا، چه در نقض آتش‌بس علیه ایران و چه در نقض آتش‌بس از سوی رژیم اسرائیل علیه لبنان، محرز است و مسئولیت آثار و پیامد‌های این وضعیت بر عهده آمریکا می‌باشد.»

آمریکا از رژیم صهیونیستی خواسته که به‌عنوان بخشی از یک تلاش گسترده‌تر برای کاهش تنش، برای چند هفته به بیروت حمله نکند، اما یک مقام آمریکایی اشاره کرد که این موضع ممکن است «نرم‌تر» شود.

کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرده است که مکالمه میان نتانیاهو و ترامپ، تصمیم حمله به ضاحیه جنوبی را به تاخیر انداخته و تلاش‌ها برای دستیابی به آتش‌بس جدید در جریان است.

در همین حال، رادیو ارتش این رژیم، اظهارات ترامپ را شبیه به «وعده آتش‌بس به‌مثابه آرامش در برابر آرامش» توصیف کرده است.

 «حسن فضل الله» نماینده حزب‌الله در پارلمان لبنان نیز در سخنانی تصریح کرد بیروت از آتش‌بس کامل در تمام اراضی لبنان حمایت می‌کند./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار