آغاز واریز سود سپرده به حساب مشتریان؛ رفع اختلال ۲ بانک پس از حمله سایبری پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۵ / دلار کانال ۱۸۶۰۰۰ را رد کرد؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۵ واریز کالابرگ تیر ۱۴۰۵ کد ملی ۷-۸-۹ از فردا ۲۵ تیر آخرین قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز چهارشنبه ۲۴ تیرماه ۱۴۰۵ + جدول آخرین قیمت طلا و سکه امروز ۲۴ تیرماه ۱۴۰۵/ طلای ۱۸ عیار ۱۸ میلیون تومان را رد کرد؟ زمان اعلام قیمت بلیت پرواز‌های اربعین خبر خوش واریزی برای بازنشستگان/ پرداخت مرحله اول وام ۷۵ میلیونی بازنشستگان کشوری ریزش قیمت طلا در بازار‌های جهان/ طلا از کف قیمتی عقب‌تر رفت جزئیات آسیب به مولد‌های برق کیش/ وضعیت جریان آب و برق جزیره قیمت نفت به ۸۵ دلار رسید/ نفت دوباره بیش از ۱۰۰ دلار می‌شود؟ پیش بینی قیمت دلار چهارشنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۵ / کانال ۱۸۲ هزار تومان، سکوی حرکت بعدی دلار قطعی برق تهران چهارشنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۵؛ جدول خاموشی + ۵ روش استعلام پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۵ / بازار طلا در کمین جهش بعدی تغییر در حقوق بازنشستگان جدی شد/ حقوق دوره بازنشستگی چگونه محاسبه می‌شود؟ جزئیات افزایش مبلغ کالابرگ مرداد ۱۴۰۵

رئیس اتاق اصناف تهران: قطعی برق نداریم / خبرهایی مبنی بر قطعی پایه و اساس دقیقی ندارد

رئیس اتاق اصناف تهران با اشاره به شرایط فعلی گفت در حال حاضر مشکلی در تراز انرژی وجود ندارد، اما رعایت الگوی مصرف همچنان ضروری است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۸ - ۱۶ خرداد ۱۴۰۵ - 2026 June 06
کد خبر: ۳۱۰۰۳۴

به گزارش راهبردمعاصر، حمیدرضا رستگار در پاسخ به پرسشی درباره نگرانی واحدهای تولیدی و صنفی نسبت به قطعی برق اظهار کرد: موضوع انرژی برق مسئله‌ای است که در سال‌های گذشته نیز در برخی فصل‌ها با آن مواجه بوده‌ایم. هم در بخش خانگی و هم در بخش کارگاهی و کارخانه‌ای، در برخی مقاطع با موضوع ناترازی مصرف روبه‌رو بوده‌ایم و این مسئله تقریباً هر سال مطرح می‌شود.
وی افزود: آنچه امروز اهمیت دارد، پایداری انرژی برق است و در حال حاضر این پایداری وجود دارد. با این حال باید به سمتی حرکت کنیم که الگوی مصرف در بخش خانگی و کسب‌وکارها رعایت شود و همچنین از انرژی‌های جدید از جمله پنل‌های خورشیدی و مولدها استفاده کنیم.
اصناف به سمت استفاده از انرژی خورشیدی می‌روند

رستگار تصریح کرد: یکی از برنامه‌های در دست اقدام، اجرای پروژه‌ای ملی توسط اصناف در حوزه استفاده از انرژی خورشیدی است. این موضوع به همه همکاران در صنوف مختلف، صاحبان کارگاه‌ها و واحدهای تولیدی توصیه شده است تا از ظرفیت‌های طبیعی استفاده بهینه شود.

رئیس اتاق اصناف تهران گفت: درباره برخی خبرها مبنی بر قطع برق یا آب باید گفت چنین مواردی پایه و اساس دقیقی ندارد، اما اگر قرار بر انجام اقدامی باشد، حتماً به اطلاع مردم خواهد رسید.

وی افزود: در حال حاضر مشکلی در زمینه تراز انرژی وجود ندارد، اما مردم باید در مصارف خانگی رعایت لازم را داشته باشند. حتی کاهش مصرف در حد یک لامپ یا یک چراغ در واحدهای صنفی و کارگاه‌ها نیز در مجموع اثرگذار است.

رستگار اظهار کرد: امیدواریم همه افراد در جایگاه خود به عنوان یک مسئولیت اجتماعی به کشور کمک کنند. اکنون همچنان در شرایط خاص قرار داریم و لازم است مسئولان و مردم در کنار یکدیگر برای عبور از این وضعیت همکاری کنند./مهر

کلمات کلیدی: برق
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار