ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره معرفی ۲ دیپلمات فرانسوی به‌عنوان عناصر نامطلوب نتانیاهو: بقایای جسد «یهودا کاتز» را بازگرداندیم ادعای ترامپ: تنگه هرمز باز و عملیاتی است و تمام مین‌های دریایی جمع‌آوری یا منفجر شده‌اند غریب آبادی: به زودی توهمات ترامپ درباره تنگه هرمز را اصلاح می‌کنیم + عکس کوشنر: ترامپ برای توافق با ایران عجله ندارد؛ آنها به شکل جدی در حال تعامل هستند روایت بغداد از گفت وگوی تلفنی عراقچی و همتای عراقی‌اش ترامپ: خیلی راحت با عمان تعامل کردیم؛ در آستانه توافق با ایران نیستیم کوشنر: دیدار ما با حماس «بسیار دوستانه» بود ادعای وزیر انرژی آمریکا درباره اسکورت کشتی‌ها در تنگه هرمز

کشمیر شعله‌ور شد؛ ۷ کشته در درگیری مرگبار معترضان با پلیس

 بر اثر درگیری میان نیروهای پلیس و معترضان در کشمیر تحت کنترل پاکستان، دست‌کم هفت غیرنظامی کشته شدند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۸ - ۱۸ خرداد ۱۴۰۵ - 2026 June 08
کد خبر: ۳۱۰۲۳۹

به گزارش راهبردمعاصر، رسانه‌های پاکستانی اعلام کردند در جریان درگیری میان نیروهای پلیس و معترضان وابسته به «کمیته اقدام عوامی مشترک» در کشمیر تحت کنترل پاکستان، دست‌کم هفت غیرنظامی جان باخته‌اند.

یک مقام رسمی به «داون نیوز» گفت این درگیری در شهر «راولاکوت» رخ داده است. در این رویداد، چهار نیروی امنیتی نیز کشته و 23 مأمور پلیس زخمی شده‌اند. همچنین مقامات از بازداشت 30 نفر خبر داده‌اند.

بر اساس گزارش‌ها، تنش‌ها پس از مرگ یک تاجر آغاز شد؛ فردی که گفته می‌شود در جریان درگیری با نیروهای امنیتی در شامگاه جمعه هدف گلوله قرار گرفته بود. پس از این رویداد، تجمعات اعتراضی در برابر بیمارستان نظامی در راولاکوت شکل گرفت.

رسانه‌های پاکستانی گزارش دادند نیروهای ضدشورش برای متفرق‌کردن معترضان از گاز اشک‌آور و باتوم استفاده کردند و معترضان نیز با پرتاب سنگ به این اقدام واکنش نشان دادند.

تنش‌ها زمانی تشدید شد که دولت محلی، «کمیته اقدام عوامی مشترک» را یک گروه ممنوعه اعلام کرد. این گروه خواستار لغو 12 کرسی ویژه پناهندگان در مجلس قانون‌گذاری آزاد کشمیر است؛ کرسی‌هایی که به پناهندگان جامو و کشمیر تحت کنترل هند اختصاص دارد و پس از سال 1947 در پاکستان ساکن شده‌اند.
این گروه مدعی است این کرسی‌ها اغلب از سوی احزاب سیاسی پاکستان برای تأثیرگذاری بر تشکیل دولت محلی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

پس از اعلام ممنوعیت، مقامات محلی عملیات گسترده‌ای را علیه اعضا و سران این گروه آغاز و ده‌ها نفر را بازداشت کردند. همچنین گزارش شده است که دفتر مرکزی این گروه از سوی پلیس مسدود شده است./تسنیم

کلمات کلیدی: پاکستان
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار