تعویق سفر ویتکاف و کوشنر به روسیه و اوکراین جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد

کشمیر شعله‌ور شد؛ ۷ کشته در درگیری مرگبار معترضان با پلیس

 بر اثر درگیری میان نیروهای پلیس و معترضان در کشمیر تحت کنترل پاکستان، دست‌کم هفت غیرنظامی کشته شدند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۸ - ۱۸ خرداد ۱۴۰۵ - 2026 June 08
کد خبر: ۳۱۰۲۳۹

به گزارش راهبردمعاصر، رسانه‌های پاکستانی اعلام کردند در جریان درگیری میان نیروهای پلیس و معترضان وابسته به «کمیته اقدام عوامی مشترک» در کشمیر تحت کنترل پاکستان، دست‌کم هفت غیرنظامی جان باخته‌اند.

یک مقام رسمی به «داون نیوز» گفت این درگیری در شهر «راولاکوت» رخ داده است. در این رویداد، چهار نیروی امنیتی نیز کشته و 23 مأمور پلیس زخمی شده‌اند. همچنین مقامات از بازداشت 30 نفر خبر داده‌اند.

بر اساس گزارش‌ها، تنش‌ها پس از مرگ یک تاجر آغاز شد؛ فردی که گفته می‌شود در جریان درگیری با نیروهای امنیتی در شامگاه جمعه هدف گلوله قرار گرفته بود. پس از این رویداد، تجمعات اعتراضی در برابر بیمارستان نظامی در راولاکوت شکل گرفت.

رسانه‌های پاکستانی گزارش دادند نیروهای ضدشورش برای متفرق‌کردن معترضان از گاز اشک‌آور و باتوم استفاده کردند و معترضان نیز با پرتاب سنگ به این اقدام واکنش نشان دادند.

تنش‌ها زمانی تشدید شد که دولت محلی، «کمیته اقدام عوامی مشترک» را یک گروه ممنوعه اعلام کرد. این گروه خواستار لغو 12 کرسی ویژه پناهندگان در مجلس قانون‌گذاری آزاد کشمیر است؛ کرسی‌هایی که به پناهندگان جامو و کشمیر تحت کنترل هند اختصاص دارد و پس از سال 1947 در پاکستان ساکن شده‌اند.
این گروه مدعی است این کرسی‌ها اغلب از سوی احزاب سیاسی پاکستان برای تأثیرگذاری بر تشکیل دولت محلی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

پس از اعلام ممنوعیت، مقامات محلی عملیات گسترده‌ای را علیه اعضا و سران این گروه آغاز و ده‌ها نفر را بازداشت کردند. همچنین گزارش شده است که دفتر مرکزی این گروه از سوی پلیس مسدود شده است./تسنیم

کلمات کلیدی: پاکستان
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار