اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد شهادت محیط‌بان پارک ملی گلستان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز انتشار تصویر جاسوس موساد که امروز اعدام شد/ روزبه وادی که بود؟ ماجرای مشکل حقوقی املاک آموزش و پرورش چیست؟ گرمازدگی باعث آسیب به اندام‌های حیاتی می‌شود محرومیت ۵۰ درصد موالید کشور از شیر مادر کشف ۳ ریزپرنده و کلت جنگی از سوداگر مرگ در پیشوا

مشاهده کیک‌های آلوده در تهران

جهانپور با عنوان این مطلب که استفاده از قرص ها در ۱۲ نشان تجاری مشاهده شده است، افزود: با توجه به اینکه توزیع این کیک ها از شبکه غیر رسمی اتفاق افتاده است، می بایست در انتظار پیگیری های نهادهای امنیتی بود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۴ - ۲۵ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 16
کد خبر: ۳۱۰۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، از وجود ۲۲ نوع قرص در کیک های آلوده خبر داد.

 

کیانوش جهانپور، موضوع مشاهده کیک های آلوده در تهران را تایید کرد و افزود: گزارش هایی از مشاهده کیک های آلوده در تهران داشته ایم.

 

وی با اشاره به وجود ۲۲ نوع قرص در کیک های آلوده، وجود ترامادول در این کیک ها را رد کرد و گفت: این قرص ها شامل استامینوفن، سرماخوردگی، آنتی هیستامین و...، بوده است اما آزمایش های ما، وجود ترامادول را تایید نکرده است.

 

جهانپور با عنوان این مطلب که استفاده از قرص ها در ۱۲ نشان تجاری مشاهده شده است، افزود: با توجه به اینکه توزیع این کیک ها از شبکه غیر رسمی اتفاق افتاده است، می بایست در انتظار پیگیری های نهادهای امنیتی بود.

 

منبع: فرارو

ارسال نظر
آخرین اخبار