پزشکیان: رفع مشکلات مردم وظیفه اصلی ماست رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد ثبت‌نام بیش از ۱۵۳ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا سرشبکه‌های اصلی حوادث تروریستی دی ماه اندیمشک دستگیر شدند پزشکیان: با آغوش باز از هر کس که راهکار عملی برای حل مشکلات دارد استقبال می‌کنیم آخرین اخبار ساماندهی نیرو‌های شرکتی پزشکیان: نمی‌پذیریم که صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای را کنار بگذاریم پزشکیان: مذاکرات با هماهنگی کامل و مجوز رهبر انقلاب در حال انجام است/ هدف حل واقعی مسائل است، نه گفت‌و‌گو برای گفت‌و‌گو / دولت پیگیر وضعیت بازداشت‌شدگان است بیانیه نمایندگان مجلس: برای جانفشانی و تدابیر امورات کشور آماده‌ایم پزشکیان در سفری غیر رسمی وارد مشهد مقدس شد مهدی محمودیان و عبدالله مومنی و ویدا ربانی آزاد شدند اولتیماتوم جدید سپاه / هر زمان بزرگان بگویند، تنگه را می‌بندیم بیانیات مهم رهبر انقلاب درباره حوادث دی ماه ۱۴۰۴

امیر حاتمی: دشمن را غافلگیر می‌کنیم/ نگاه وارداتی در حوزه دفاعی نداریم

وزیر دفاع گفت: امروز به نقطه‌ای رسیدیم که نه تنها غافلگیر نمی‌شویم بلکه دشمن را در مرحله تصمیم‌گیری دچار غافلگیری کرده و با اراده خود راهبرد و استراتژی تعیین می‌کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۸ - ۲۶ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 17
کد خبر: ۳۱۰۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  همزمان با هفته پژوهش و نوآوری دفاعی، گردهمایی روسای آزمایشگاه های تحقیقاتی همکار وزارت دفاع در اکتساب فناوری رو به آینده با حضور وزیر دفاع و معاون علمی و فناوری رئیس جمهور برگزار شد.

 

امیر حاتمی در این مراسم ضمن بازدید از نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی موسسه تحقیقات و نوآوری دفاعی با حضور در جمع نخبگان و دانشمندان صنعت دفاعی گفت: به لحاظ ژئوپولتیکی وجغرافیایی در موقعیت و منطقه ای از جهان هستیم که قدرت لازمه بقای ما در این منطقه است.

 

وی با بیان اینکه عظمت، عزت و استقلال یک ملت در گرو داشتن قدرت است افزود: نیمی از جمعیت ایران در جنگ جهانی اول با وجود اعلام بی طرفی ایران از بین رفتند و این بیانگر اهمیت قدرت در معادلات منطقه ای و جهان است و نشان می دهد نظام های استکباری به عهد خود وفادار نبوده و ما مجبور به افزایش قدرت خود در تمامی حوزه ها به ویژه دفاعی هستیم.

 

وزیر دفاع ادامه داد: تجهیزات و تسلیحات دفاعی علت آسیب و شکست ایران در زمان دو جنگ جهانی و همچنین جنگ چالدران نبود؛ ایران به دلیل عدم رشد علم و فناوری توان دفاع از حریم خود را نداشت و در دنیایی که زور و قدرت حاکم است دچار غافلگیری علمی شد.

 

وزیر دفاع با بیان اینکه تحریم های دفاعی باعث تغییر نگاه وارداتی جمهوری اسلامی در حوزه نظامی و شکوفایی در این عرصه شد، افزود: با الگوهای جدید علم و فناوری در حوزه دفاعی آسیب ها را شناسایی و امروز به نقطه‌ای رسیدیم که نه تنها غافلگیر نمی‌شویم بلکه دشمن را در مرحله تصمیم گیری دچار غافلگیری کرده و با اراده خود تعیین راهبرد و استراتژی می‌کنیم.

 

امیر سرتیپ حاتمی با بیان پیشرفت‌ها و دستاوردهای ارزشمند صنعت دفاعی تصریح کرد: امروز وزارت دفاع مسئولیت پیش برندگی در کشور دارد و از سرریز دانش خود به سازمان ها و صنایع، شرکت های دانش بنیان و خصوصی کمک می‌کند.

منبع: مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار