رضایی: دشمن در موقعیتی نیست که بتواند به ایران حمله کند وزیر اطلاعات: طرح براندازی و تجزیه ایران شکست خورد عارف: در صورت حمله دشمن، برای آتش بس باید التماس کند پیام رهبر معظم انقلاب به سی‌ودومین اجلاس سراسری نماز عامل وابسته به گروهک تروریستی کومله در پرند دستگیر شد کانال وابسته به گروهک تروریستی ری استارت هک شد وزارت کشور: انتخابات شورا‌های شهر و روستا الکترونیکی برگزار خواهد شد سازمان امور عشایر ایران منحل شد؟ شهادت یک عضو سپاه در سمنان + عکس مصطفی پورمحمدی: اسرائیل به دنبال یک ضربه کاری دیگر به ایران است +فیلم فرمانده کل سپاه: نیروی دریایی سپاه قدرت راهبردی و بازدارنده بلامنازع ایران است درخواست استیضاح چهار وزیر در دستور کار مجلس قرار گرفت کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد

امیر حاتمی: دشمن را غافلگیر می‌کنیم/ نگاه وارداتی در حوزه دفاعی نداریم

وزیر دفاع گفت: امروز به نقطه‌ای رسیدیم که نه تنها غافلگیر نمی‌شویم بلکه دشمن را در مرحله تصمیم‌گیری دچار غافلگیری کرده و با اراده خود راهبرد و استراتژی تعیین می‌کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۸ - ۲۶ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 17
کد خبر: ۳۱۰۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  همزمان با هفته پژوهش و نوآوری دفاعی، گردهمایی روسای آزمایشگاه های تحقیقاتی همکار وزارت دفاع در اکتساب فناوری رو به آینده با حضور وزیر دفاع و معاون علمی و فناوری رئیس جمهور برگزار شد.

 

امیر حاتمی در این مراسم ضمن بازدید از نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی موسسه تحقیقات و نوآوری دفاعی با حضور در جمع نخبگان و دانشمندان صنعت دفاعی گفت: به لحاظ ژئوپولتیکی وجغرافیایی در موقعیت و منطقه ای از جهان هستیم که قدرت لازمه بقای ما در این منطقه است.

 

وی با بیان اینکه عظمت، عزت و استقلال یک ملت در گرو داشتن قدرت است افزود: نیمی از جمعیت ایران در جنگ جهانی اول با وجود اعلام بی طرفی ایران از بین رفتند و این بیانگر اهمیت قدرت در معادلات منطقه ای و جهان است و نشان می دهد نظام های استکباری به عهد خود وفادار نبوده و ما مجبور به افزایش قدرت خود در تمامی حوزه ها به ویژه دفاعی هستیم.

 

وزیر دفاع ادامه داد: تجهیزات و تسلیحات دفاعی علت آسیب و شکست ایران در زمان دو جنگ جهانی و همچنین جنگ چالدران نبود؛ ایران به دلیل عدم رشد علم و فناوری توان دفاع از حریم خود را نداشت و در دنیایی که زور و قدرت حاکم است دچار غافلگیری علمی شد.

 

وزیر دفاع با بیان اینکه تحریم های دفاعی باعث تغییر نگاه وارداتی جمهوری اسلامی در حوزه نظامی و شکوفایی در این عرصه شد، افزود: با الگوهای جدید علم و فناوری در حوزه دفاعی آسیب ها را شناسایی و امروز به نقطه‌ای رسیدیم که نه تنها غافلگیر نمی‌شویم بلکه دشمن را در مرحله تصمیم گیری دچار غافلگیری کرده و با اراده خود تعیین راهبرد و استراتژی می‌کنیم.

 

امیر سرتیپ حاتمی با بیان پیشرفت‌ها و دستاوردهای ارزشمند صنعت دفاعی تصریح کرد: امروز وزارت دفاع مسئولیت پیش برندگی در کشور دارد و از سرریز دانش خود به سازمان ها و صنایع، شرکت های دانش بنیان و خصوصی کمک می‌کند.

منبع: مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار