بقایی: در روز‌های آتی هیچ گفت‌وگویی در هیچ سطحی با آمریکا نداریم / سفر هیئت آمریکایی به قطر ارتباطی به سفر هیئت ایرانی به دوحه ندارد کاتس: با فرمانده سنتکام توافق کردیم از لبنان، سوریه و غزه عقب‌نشینی نکنیم نخست‌وزیر عراق: ۳۰ سپتامبر شاهد خروج کامل نیرو‌های ائتلاف خواهیم بود الحشد الشعبی: مراسم تشییع پیکر رهبر شهید در عراق به درخواست بغداد برگزار می‌شود ترامپ به اتهام فساد جنسی باید ۵ میلیون دلار پرداخت کند ترکیه: اسراییل تمامیت ارضی و حاکمیت سوریه را نقض کرده است نتانیاهو و کاتس: ارتش اسرائیل شبکه‌ای از تونل‌های حزب‌الله را در جنوب لبنان منهدم کرد کاخ سفید: ویتکاف و کوشنر این هفته به دوحه می‌روند عراق: هرگز اجازه نخواهیم داد هیچ‌گونه تجاوزی علیه کشور‌های همسایه انجام شود رسانه‌های اسرائیلی: توافق با بیروت حضور طولانی‌مدت ارتش اسرائیل را در لبنان رقم می‌زند در تنشی آشکار با ترکیه؛ اسرائیل نسل‌کشی ارامنه را به رسمیت شناخت سقوط بالگرد عربستان در راس تنوره ۱۴ کشته برجای گذاشت  وزیر خارجه اسرائیل: امنیت شمال بدون خلع سلاح حزب‌الله محقق نمی‌شود بازداشت چندین نماینده پارلمان عراق در پرونده فساد / مثنی السامرائی، رهبر ائتلاف عزم دستگیر شد + عکس و اسامی بازداشت شدگان کاتس: اسرائیل از جنوب لبنان عقب‌نشینی نمی‌کند ونس: مذاکرات با ایران موفقیت‌آمیز بوده است

بقایی: در روز‌های آتی هیچ گفت‌وگویی در هیچ سطحی با آمریکا نداریم / سفر هیئت آمریکایی به قطر ارتباطی به سفر هیئت ایرانی به دوحه ندارد

بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه با تائید سفر یک هیئت ایرانی به قطر برای پیگیری اجرای تفاهم‌نامه اسلام‌آباد، تاکید کرد که این سفر هیچ ارتباطی با سفر هیئت آمریکایی به قطر ندارد و هیچ گفت‌وگویی در هیچ سطحی با آمریکا برای روز‌های آتی برنامه‌ریزی نشده‌است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۶ - ۰۸ تير ۱۴۰۵ - 2026 June 29
کد خبر: ۳۱۲۰۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، اسماعیل بقائی، سخنگوی هیئت مذاکره کننده ایرانی در رابطه با خبر منتشره راجع به سفر نمایندگان ارشد آمریکا به دوحه همزمان با سفر هیات کارشناسی ایرانی به این کشور، تصریح کرد: «طی روز‌های آتی هیچ نشست مذاکراتی در هیچ سطحی با طرف آمریکایی نداریم و اینکه نمایندگان آمریکا به قطر سفر می‌کنند، ارتباطی با سفر هیات ایرانی که برای پیگیری اجرای مفاد یادداشت تفاهم از جمله بند ۱۱ انجام می‌شود ندارد.»

عصر امروز دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا مدعی شده‌بود که فردا (سه‌شنبه) مذاکراتی میان آمریکا و ایران در دوحه قطر برگزار خواهد شد.

سخنگوی هیات مذاکره کننده جمهوری اسلامی ایران در گفت‌و‌گو با خبرنگاران، آخرین وضعیت روند گفت‌و‌گو‌ها درباره اجرای یادداشت تفاهم خاتمه جنگ تحمیلی را تشریح کرد.

سخنگوی هیات مذاکره کننده با تاکید بر تمرکز جمهوری اسلامی ایران بر اجرای مفاد یادداشت تفاهم، تصریح کرد: اولویت کنونی جمهوری اسلامی ایران، حصول اطمینان نسبت به اجرای مفاد یادداشت تفاهم است و در این رابطه با جدیت پیگیر مطالباتمان هستیم.

بقائی در پاسخ به سوالی راجع به وضعیت اجرای بند‌های مختلف یادداشت تفاهم از جمله در رابطه با موضوع فروش نفت و دسترسی آزاد به دارائی‌های مسدودشده ایران گفت: در رابطه با تعهد آمریکا طبق بند ۱۰ (فروش نفت) مجوز‌های لازم از سوی آمریکا صادر شده و پیگیر روند اجرای آن هستیم. در رابطه با بند ۱۱ (آزادشدن دارایی‌های مسدودشده ایران) نیز فرآیند اجرایی شدن آن در حال پیگیری است. در این چارچوب، همین هفته هیاتی کارشناسی از جمهوری اسلامی ایران به دوحه اعزام می‌شود.

بقائی در پاسخ به سوالی راجع به شروع مذاکرات برای توافق نهایی در چارچوب گروه‌های کاری تعیین شده، گفت: هنوز وارد مرحله مذاکره برای توافق نهایی نشده‌ایم؛ طبق بند ۱۳ یادداشت تفاهم، آغاز مذاکرات توافق نهایی، منوط به شروع اجرای بند‌های ۱، ۴، ۵، ۱۰ و ۱۱ و تداوم اجرای آنها است.

کلمات کلیدی: بقایی مذاکرات
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار