رئیس‌جمهور وارد پاکستان شد سی‌ان‌ان: تصمیم‌گیری درباره حمله جدید به غزه به تعویق افتاد رئیس شورای امنیت سازمان ملل: هنوز نشانه‌ای از فعال کردن مکانیسم ماشه وجود ندارد پزشکیان: پاکستان اعلام کرد که هرگونه حمایت و پشتیبانی که دولت و ملت ایران لازم داشته باشد، انجام می‌دهند افشای پیام محرمانه اسرائیل به دمشق درباره سویداء دستیار وزیر خارجه: مناسبات ایران و پاکستان، متعاقب تحولات اخیر وارد مرحله تازه‌ای شده است حماس: ترامپ از تکرار دروغ‌های اسرائیل خسته نمی‌شود و ما هرگز از رد آنها خسته نخواهیم شد وزیر خارجه سوریه طی ساعات آتی به مسکو می‌رود رایزنی عراقچی و همتای تاجیکستانی دیدار عراقچی با امامعلی رحمان؛ عزم ایران برای گسترش روابط با تاجیکستان بازگشت ۱۲ صیاد آزاد شده در عربستان به ایران گزارش غریب آبادی از پیگیری‌های حقوقی بین‌المللی بعد از تجاوزات اخیر سفیر ایران در انگلیس: اگر اطمینان حاصل کنیم که مذاکره واقعی و صادقانه است، گفت‌وگو می‌کنیم رسانه عبری مدعی شد: حماس «مدل حزب‌الله» را برای پساجنگ غزه پیشنهاد داد المیادین: واشنگتن مخالفت خود را با پیش‌نویس قانون نیرو‌های حشد الشعبی به نخست وزیر عراق اطلاع داد

بقایی: زمان و مکان دور بعدی مذاکرات مشخص نشده است

سخنگوی وزارت امور خارجه خبر‌های منتشر شده درباره زمان و مکان مذاکرات را گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای دانست و گفت: تاریخ دور بعدی مذاکرات هنوز تعیین نشده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۷ - ۰۴ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 May 25
کد خبر: ۲۷۹۰۵۱
بقایی: زمان و مکان دور بعدی مذاکرات مشخص نشده است

به گزارش راهبرد معاصر، «اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه در مورد خبر منتشره از رسانه‌ها راجع به دور بعدی مذاکرات غیرمستقیم ایران-آمریکا، گفت: تاریخ دور بعدی مذاکرات هنوز تعیین نشده است.

بقائی در رابطه با توییت منتسب به وزارت خارجه عمان در این خصوص، تصریح کرد که توییت مزبور ساختگی است و صحت ندارد.

دور پنجم مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا جمعه دوم خرداد در شهر رم ایتالیا و به میزبانی وزیر امور خارجه عمان برگزار شد. «سیدعباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران تاکنون چهار دور (سه دور در مسقط و یک دور در رم) با «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به طور غیرمستقیم و با میانجی‌گری «سید بدر البوسعیدی» وزیر امور خارجه عمان گفت‌و‌گو کرده است.

بقائی در پایان دور پنجم گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا فضای مذاکرات را آرام و حرفه‌ای توصیف کرد و گفت: وزیر خارجه عمان برای عبور از موانع، راهکار‌ها و ایده‌هایی پیشنهاد کرده بود که رئوس و محور‌های آنها در این دور مورد بررسی قرار گرفت.

بدر بوسعیدی هم پس از پایان دور پنجم گفت‌و‌گو‌های غیر مستقیم ایران و آمریکا اعلام کرد: دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا امروز در رم با مقداری پیشرفت، اما بدون نتیجه‌گیری نهایی، به پایان رسید. امیدواریم در روز‌های آینده مسائل باقی‌مانده را روشن کنیم تا بتوانیم به سوی هدف مشترکِ دستیابی به توافقی پایدار و محترمانه پیش برویم.

برخی رسانه‌ها در روز‌های گذشته و با استناد به خبر‌های جعلی، اقدام به اعلام زمان و مکان دور ششم مذاکرات ایران و آمریکا کرده بودند./ ایرنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر